• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar objavio snimak na društvenim mrežama: Bolan oporavak nakon teške povrede (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nejmar se oporavlja od povrede, a najnoviji snimci pokazuju koliko je sve to za njega bolno.

 nejmar Izvor: x/printscreen/Nejmar Printscreen/Twitter/ESPNFC

Nejmar (31) je u oktobru doživio tešku povredu na utakmici Brazila i Urugvaja. Iznijet je sa terena na nosilima, poslije toga stigla je potvrda da je pokidao prednje ukrštene ligamente i da ga čeka duga pauza. Oporavak je u toku, a na snimku koji je objavio vidi se da bukvalno vrišti od bolova.

U toku je period rehabilitacije od jedne od najtežih povreda u svijetu sporta. Dok ljekari rade sa njim i pokušavaju da mu pomognu, Brazilac se previja od bolova. U jednom momentu su ga trojica ljudi držala, a jedan od njih mu je savijao koljeno dok je on vrištao i plakao usljed jakih bolova.

Nije još uvijek poznato kada bi mogao da se vrati na teren, mada se spekuliše da bi za njega ova sezona mogla da bude gotova. "Ovo je veoma tužan trenutak, najgori u mom životu. Znam da sam jak, ali sada zaista trebam porodicu i prijatelje još više da su uz mene. Nije lako doživjeti takvu povredu, pa ići na operaciju i znati da si van terena najmanje četiri mjeseca. Imam mnogo vjere i strpljenja, ali... Hvala svima na porukama podrške", poručio je Nejmar.

Podsjetimo, Nejmar je sredinom avgusta donio odluku da ode u Saudijsku Arabiju i da potpiše za Al Hilal. U pitanju je dvogodišnji ugovor vrijedan ukupno 300 miliona evra, dakle 150 miliona evra po sezoni. Tamo igra sa Aleksandrom Mitrovićem i Sergejem Milinkovićem-Savićem. Njihov tim trenutno je na prvoj poziciji u Saudijskoj Arabiji sa 47 bodova, 10 više od Al Nasra za koji igraju Kristijano Ronaldo i Sadio Mane.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC