• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar se ponovo teško povrijedio, u suzama napustio teren (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte trenutak kada se Nejmar teško povrijedio na meču Brazila i Urugvaja.

 Nejmar tesko povrijedjen Izvor: Profimedia

Brazilski fudbaler Nejmar doživeo je prethodne noći tešku povredu na meču protiv Urugvaja. Ne samo da je njegov Brazil poražen 2:0 u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine, nego je Nejmar prema pojedinim informacijama čak završio sezonu...

U posljednjim minutima prvog poluvremena, Nejmar je krenuo u prodor i u duelu sa Nikolasom de la Kruzom se spotakao i nezgodno oslonio na nogu, poslije čega je završio u bolovima na zemlji. Nikome u prvi mah nije bilo jasno o čemu se radi, ali pošto je odmah počeo da udara po zemlji i zapomaže, shvatili su da nije u pitanju simuliranje po kome je Brazilac poznat, nego je zaista bio teško povrijeđen.


Odmah su došla nosila po Nejmara i prve informacije govore da je najvjerovatnije u pitanju povreda ukrštenih ligamenata koljena lijeve noge i meniskusa, dok neki sumnjaju i na pomjeranje tibije. Kako god, Nejmar nije mogao da se osloni na nogu i čini se da će morati na novu operaciju, samo dva mjeseca poslije odlaska u Saudijsku Arabiju kod Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića.

Osim što bi mogao da propusti cijelu sezonu za Al HIlal, Nejmar bi takođe mogao da preskoči i Kopa Ameriku što bi bio užasan udarac za Brazil, koji ni prethodne noći nije izgledao sjajno bez njega na terenu srušili su ga Nunjez i De la Kruz.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC