• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar ponovo u centru skandala!

Autor Dragan Šutvić

Nejmar je još jednom u centru pažnje skandala koji trese Brazil.

 nejmar skandal  Izvor: Anadolija/Mustafa Yalcın

Skandal ponovo trese Brazil, a u centru pažnje je ni manje ni više nego zvijezda reprezentacije Nejmar. Nakon što je utakmica sa Venecuelom završena 1:1 u kvalifikacijama za Mundijal 2028, pojavio se trač koji se brzo proširio društvenim mrežama, a ponovo je glavni akter novonastalog fijaska - popularni fudbaler.

Poznati novinar Mateus Baldi objavio na na Tviteru kako je Nejmar poslije utakmice odlučio da se opusti u društvu vatrenih ljepotica, a da je na kraju večeri završio sa influenserkom Rebekom Ribiero, koja je već ranije objavila sliku sa Brazilcem.

"Nakon utakmice sa Venecuelom, naš nestašni Nejmar je odlučio da napravi žurku u luksuznom hotelu u Kujabi. Neke djevojke su pozvane da prisustvuju, ali po starom pravilu da se mobilni telefoni skupljaju na ulazu i isključuju, zbog poštovanja privatnosti", napisao je Mateus Baldi, pa dodao:

"U audio snimku koji kruži gradom, jedna žena tvrdi da je Nejmar ostao sa Rebekom Ribeiro, Vinisijus Žunior sa Leticijom Sogiro, a Rišarlison se sastao sa Ritom Lopes. Neki ljudi tvrde da su influenserku Letisiju Sogiro vidjeli juče ujutro kako odlazi iz hotela u kome je odsjeo brazilski tim", stoji u navodu novinara.

Rebeka Ribeiro se oglasila i demantovala ove navode, a zatim je napisala ispod zajedničke fotografije "Još jedan običan dan sa mojim bratom". Nejmar se nije oglašavao povodom novonastalog skanda, pa će sve iz te noći ostati misterija.

Fudbaler je prije deset dana dana dobio ćerku sa Brunom Biankardi, sa kojom je već poznato, po pisanjima medija, da ima veoma otvoren ljubavni odnos i da je Nejmaru dozvoljeno da se viđa sa drugim devojkama.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC