• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal u tunelu Poljuda, žena napala sudiju na utakmici

Hrvatski sudija prijavio sve delegatu, a on će nadležnima i klub će izvjesno biti kažnjen.

 Žena napala sudiju na meču Hajduka i Lokomotive Izvor: Matija Habljak / Pixel Media / Profimedia

Skandal na utakmici Hajduk - Lokomotiva. Poslije šokantnog poraza domaćih (1:2), glavnog sudiju Igora Pajača ženska osoba je fizički napala. Prema napisanom u zapisniku delegata Ivana Jurine, neidentifikovana ženska osoba gurnula je glavnog sudiju u prsa, otkinula mu sprej i bacila ga na pod".

Pajač je u poluvremenu, posloke odlaska u svlačionicu, isključio pomoćnog trenera Hajduka Dragana Blatnjaka, a poslije utakmice je u pratnji pripadnika obezbjeđenja otišao sa terena.

"Ponašanje domaće klupe je većim dijelom vrlo bučno, a u 45+2' nakon označenog kraja poluvremena Dragan Blatnjak, pomoćni trener 1 je prilikom izlaska sa terena zbog prigovora glavnom sudiji dobio prvu opomenu, a potom je zbog ponovljenog prigovora glavnom sudiju dobio drugu opomenu. Poslije pokazanog crvenog kartona vrijeđanje glavnog sudije: "Pi.. ti materina, vidjećeš ti u poluvremenu, je**m ti mater", navedeno je u izvještaju.

Hajduk Split, nekadašnji velikan jugoslovenskog fudbala, čeka titulu od davne 2005. godine i djeluje da će još dugo imati više osvojenih titula u kraljevini i socijalističkoj Jugoslaviji (devet) nego u Hrvatskoj nakon njenog otcjepljenja (šest).

Hajduk je od 24. minuta igrao sa igračem manje poslije isključenja svog igrača Dina Mikanovića, a najbolji igrač Splićana Marko Livaja je neposredno prije vodećeg gola gostiju promašio penal.

Poslije bolnog kiksa na Poljudu, Hajduk zaostaje četiri boda za liderom Rijekom i ima četiri boda više od trećeplasiranog Dinama, koji ima i dvije odigrane utakmice manje. U borbi za titulu Dalmatincima trenutno ne pomaže Ivan Perišić (35), koji se vratio ove zime, ali još nije zaigrao.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC