• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio sam da ga uništim, samo sam o njemu mislio: Dušan Tadić završio na infuziji, osvetu nikad nije dočekao

Kapiten reprezentacije Srbije ima velikog "dužnika" - fudbalera čije ime godinama pamti

 Dušan Tadić o povredi nosa iz 2016 godine Izvor: Fudbalski savez Srbije

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić sjetio se u intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije jednog od najneprijatnijeg trenutka u karijeri - povrede nosa 2016. u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Velsa. Uz obilno krvarenje, novi rekorder "orlova" u broju odigranih utakmica veoma je teško podnio udarac Velšanina Nila Tejlora.

"Bukvalno 10-15 dana nije mogla da mi stane krv. Doktor u Sautemptonu se čudio, jer sam bukvalno ostao bez krvi. Rekao mi je 'Ne možeš da igraš fudbal, uopšte nemaš krvi'. Osjećao sam se malaksalo, davali su mi krv, gvožđe. Cijelu utakmicu nisu mogli da zaustave krvarenje. Doktoru Mlađenoviću sam rekao da mi namjesti nos i u tom momentu je namjestio"

"Nastavio sam utakmicu, žargonski sam htio da ubijem tog igrača. Bio je to lijevi bek, Tejlor, igrao je tada u Aston vili. Sljedeću utakmicu sam samo razmišljao o tome kako ću da igram protiv njega, kako ću da ga uništim. Mislio sam da ću ga pojesti, njega, loptu, da ću da ga driblam, udaram, nosim na leđima, samo sam o tome razmišljao. I on nije došao. Iznervirao sam se toliko da ne mogu da opišem. Kad sam vidio da nije na spisku, mnogo mi je bilo krivo"

Izvor: ANTHONY DEVLIN / AFP / Profimedia

"Nikad se više nismo sreli. Na terenu sam htio da se suočimo. On je išao na loptu, što nije bilo realno tu da uradi, htio sam sportski da ga 'istučem', ali i da ga izvozam, da se osjeća loše", nasmijao se Tadić.

Dok je Tadića karijera poslije tog duela vodila u Ajaks i u Fenerbahče, Tejlor je poslije četiri godine u Aston vili završio karijeru u Midlsbru 2022. Sada radi kao trener u Emiratima, gdje vodi klub Gulf junajted.

Izvor: James Marsh/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC