• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otpušten Baharov pomoćnik! Poslije Zvezde našao posao - potrajao 99 dana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Crvene zvezde otpušen u Izraelu.

 Gaj Carfati otpušten Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se na kraju jesenjeg dijela tekuće sezone rastala sa izraelskim stručnjakom Barakom Baharom i cjelokupnim stručnim štabom koji je on doveo, jer rezultati nisu ispratili očekivanja. Nakon odlaska iz Beograda prvi se snašao Gaj Carfati, koji je riješio da se oproba kao prvi trener Makabija iz Netanje, ali ta saradnja nije dugo potrajala.

Zvanično, Carfati je samo 99 dana bio prvi trener tima koji je preuzeo krajem decembra i koji je predvodio na 19 mečeva. Zabilježio je osam pobjeda, remi i deset poraza, od kojih je posljednji bio 16. marta protiv Hapoel Hadere. Makabi iz Netanje proažen je na tom meču (3:1), iako je srpski napadač Igor Zlatanović uspio da postigne pogodak, a to je bila kap koja je prelila čašu kod klupskih čelnika kada je riječ o strpljenju za nekadašnjeg pomoćnika u stručnom štabu Zvezde.

Praktično, ovo je drugi otkaz za Gaja u roku od samo četiri mjeseca, iako je prvi put otpušten kao jedan od pomoćnika Baraka Bahara. Klub se od njega oprostio objavom na Instagramu, ali i samo jednom rečenicom. Pogledajte objavu:

Sarfati je svojevremeno igrao za neke od najvećih klubova u Izraelu, a bio je čak i seniorski reprezentativac na četiri meča. Kao pomoćni trener radio je u Ašdodu, Makabiju iz Netanje, gdje je kasnije bio i prelazno rješenje, a zatim je samostalno kratko vodio Hapoel Petah Tikvu. Radio je u mlađim kategorijama Makabija iz Tel Aviva, prije nego što je postao pomoćnik Baraka Bahara. 

(MONDO - D. N.)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC