• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov junak se javio poslije evrogola za pobjedu: Trčao sam iz drugog plana i nadao se da će lopta doći!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aranđel Stojković i Aleksandar Filipović oglasili su se poslije pobjede Partizana.

 Fudbaleri Partizana o pobjedi protiv Voždovca Izvor: MN PRESS

Partizan je poslije dramatične završnice uspio da osvoji tri boda protiv Voždovca. Golove za crno-bijele na krovu tržnog centra postigli su Samed Baždar, Aleksandar Filipović i Aranđel Stojković. Na kraju su defanzivci imali ključnu ulogu i dali su golove za veliko slavlje.

Nisu krili zadovoljstvo zbog toga. "Nisam igrao na nekoliko utakmica, tako da je ovo bila šansa za mene. Znali smo da će biti teško, teren je sa vještačkom podlogom, mi ni ne treniramo na takvom terenu. Dali smo gol u prvom poluvremenu, ali se nismo najbolje snašli. Najvažnije je da smo pobijedili. Uvijek imamo snage, vjerujemo u sebe, tim i znamo da možemo da okrenemo meč", rekao je Filipović.

Otkrio je i za koga je pogodak. "Gol posvećujem supruzi i sinu. Dao sam gol poslije prekida i veoma sam srećan. Protiv njih igramo u Kupu, igramo na domaćem terenu, pa će biti lakše", dodao je Filipović.

Voždovac je dva puta uspio da izjednači rezultat i da se vrati u igru, a Stojković je u trećem minutu nadoknade donio pobjedu prelijepim pogotkom. "Odličan gol je bio, tako se namjestilo. Krenulii smo u kontru, ja sam trčao iz drugog plana, nadao sam se da će lopta doći do mene, došla je i pogodio sam", priča Aranđel.

Pet golova na krovu tržnog centra.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Osvrnuo se na tok meča. "Dva puta smo sticali i gubili prednost. Teško je vratiti se u život poslije primljenog gola, obično snagu dobije ekipa koja postigne gol. Mi smo, ipak, pronalazili dodatni motiv, dodatnu snagu i uspjeli tri puta da povedemo."

Slijedi meč protiv Novog Pazara na kom će ulaz za navijače biti besplatan. "Najvažnije je da smo pobijedili, sad je fokus na naredni meč. Drago mi je što je Baždar ušao u odličnu formu, daje golove i to je važno za napadača, posebno kada je mlad. Želim mu da nastavi kako je započeo", zaključio je Stojković.

(MONDO - N. S.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC