• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi napadač Vojvodine razbija rivale!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani napadač jedna od glavnih figura u finišu Superlige Srbije.

 napadac vojvodine mihailo ivanovic u nevjerovatnoj formi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine pokazali su da su u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, pa su na gostovanju u Pančevu ubjedljivo savladali Železničar (3:0), jedan od timova koji će se boriti za opstanak. Junak pobjede novosadskih crveno-bijelih je mladi Mihailo Ivanović (19), koji je na ovom susretu bio dvostruki strelac!

On je mrežu domaćeg tima tresao u 10. i 59. minutu - kada je postavio konačan rezultat, a to mu je bio sedmi gol u tekućoj sezoni Superlige. Zanimljivo, mladi napadač koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u mlađim kategorijama Sampdorije pet golova postigao je na posljednje tri utakmice, za manje od 250 minuta na terenu!

Ubitačna forma momka koji se dugo borio za šansu kod trenera Ranka Popovića i Božidara Bandovića potpuno je eksplodirao u finišu sezone. Sa dva gola počastio je Radnik u Surdulici (4:0), zatim je jednom bio strelac u remiju sa Čukaričkim (1:1), a onda je dva puta tresao mrežu i Železničara u Pančevu (3:0). Prije ovih mečeva, Mihailo Ivanović je postigao samo dva gola za Vojvodinu, u jesenjem dijelu prvenstva protiv IMT-a.

Sedam postignutih golova dovoljni su mu u ovom trenutku za ulogu najboljeg klupskog strelca u Superligi Srbije, a nema sumnje da će mladog napadača Vojvodina uskoro staviti "u izlog". Prethodnog ljeta pozajmljen je Sampdoriji i italijanski tim je imao opciju da ga otkupi, ali sada djeluje da je povratak u srpski fudbal bio pravi potez - naredni transfer u inostranstvo mogao bi da bude mnogo bolji za napadača i daleko unosniji za tim sa stadiona Karađorđe.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

12:02
MOZZART BET SUPERLIGA (1. KOLO): Crvena zvezda - Vojvodina 5:0 / 30.07.2023.
Izvor: Youtube/Arena sport TV
Izvor: Youtube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC