• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Reala izblamirao Bernarda Silvu (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Portugalac pokušao da nasamari Ukrajinca, a napravio kiks koji će teško zaboraviti.

 mancester siti real madrid penali Izvor: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

Real Madrid eliminisao je Mančester siti u četvrtfinalu Lige šampiona, na penale! Poslije 3:3 u Madridu, u revanšu je bilo 1:1 i jedanaesterci su odlučili ko će u polufinalu na Bajern. I bili su to penali na pamćenje!

Sve je počelo lošim udarcem legende Reala Luke Modrića, nastavilo se još slabijim pokušajem veziste Sitija i njegovog zemljaka, Hrvata Matea Kovačića, koji je sočno opsovao dok se vraćao ka centru terena tako da ga je i publika u Srbiji i BiH odlično razumjela. A teško je objasniti i kako je Bernardo Silva pomisli da savlada Andreja Lunina "bockom" koja je bila tako očigledna da je Ukrajinac bez ikakvih problema uhvatio loptu u letu - "živu".

Pogledajte penale!

Mančester siti Real Madrid penali
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Menadžer sitija Pep Gvardiola pratio je penale zagrljen sa saradnicima, vidio je i pogotke svojih igrača - snažan udarac Fila Fodena, kako to on odlično zna, a i precizan šut golmana Edersona u "malu mrežu", gdje Realov Ukrajinac nije mogao da stigne loptu. Ipak, promašaji Kovačića i Silve bili su preveliki kiks u borbi protiv diva Lige šampiona, sa 14 titula prvaka Evrope, od kojih je četiri osvojio u posljednjih deset godina.

Španski stručnjak je prije odlaska u svlačionicu zagrlio kraj terena don Karla Anćelotija, pružio mu ruku i čestitao mu još jedan plasman u polufinale. Italijanski velikan sada je na dva koraka od osvajanja svog petog trofeja Lige šampiona, jer ih ima po dva sa Milanom i Realom.

Izvor: Phil Oldham/Colorsport/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo, u polufinalu će igrati Borusija Dortmund - Pari Sen Žermen (1. i 7. maja) i Bajern Minhen - Real Madrid (30. aprila i 8. maja). Finale će biti odigrano na Vembliju, 1. juna.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC