• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne i Haland tražili izmjene! Pep Gvardiola objasnio zašto je izveo najbolje igrače

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pep Gvardiola je morao da ostane bez dva najbolja igrača kada se lomio meč, a sada je otkrio da su sami tražili da izađu.

 de brujne i haland trazili da izadju sa meca sa realom Izvor: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uspio je Real Madrid da poslije penala prođe dalje u meču sa Mančester sitijem u četvrfinalu Lige šampiona i sada ga u narednom kolu čeka Bajern. Vidjeli smo i kako je uz pomoć jednog trika dobijena penal serija, a mnoge je iznenadilo što je u produžecima Pep Gvardiola izvadio iz igre svoja dva ključna igrača. Sada je katalonski stručnjak otkrio da su Kevin De Brujne i Erling Haland sami tražili da napuste teren.

"Prije svega čestitke Real Madridu. Ne žalimo ni zbog čega što smo uradili, igrali smo izvrsno u svim dijelovima terena, ali nažalost nismo pobijedili. Kreirali smo šanse da prođemo dalje, ali u fudbalu se gleda postizanje golova. Hvala mojim igračima. Oni su u polufinalu, a mi nismo", rekao je Pep, pa se osvrnuo na Halanda i De Brujnea: "Erling Haland i Kevin de Brujne su tražili da izađu jer nisu mogli da nastave meč. Da biste pobijedili Real morate da budete na najvećem nivou. Danas to nije bilo dovoljno."

Novinare je zanimalo i šta Gvardiola misli o tome što je Karlo Anćeloti "parkirao autobus" u Mančesteru, a odgovor na to pitanje nisu dobili. "Nisam ovdje da odgovaram na pitanja šta je uradio Anćeloti", naglasio je Gvardiola.

Zabolio ga je ovaj poraz i očigledno je Gvardiola smatrao da njegov tim zaslužuje da prođe dalje. Ipak, nije želio da priča o sreći, jednostavno je Real bio kvalitetniji na kraju.  "Johan Krojf je rekao da sreća ne postoji. Slažem se s njim. Boli ovakav poraz. Pokazali smo da možemo da igramo protiv Reala. Šta smo mogli još da uradimo? Nemam više šta da kažem", završio je Gvardiola. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC