• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdo, na Majorki imaš pojačanje! Radonjića precrtao Hrvat, nije se usrećio ni u Španiji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li je Nemanja Radonjić potencijalna meta Crvene zvezde?

 Nemanja Radonjić vraća se u Crvenu zvezdu Izvor: Ricardo Larreina / imago sportfotodienst / Profimedia

Nemanja Radonjić "protjeran" je zimus iz Torina nakon što se posvađao sa trenerom Ivanom Jurićem, a objeručke ga je prihvatila Majorka. Bilo je još nekoliko klubova koji su se "otimali" za srpskog reprezentativca, međutim promjenom agenta odlučio je da se oproba i u Španiji gdje je za sada ostavio samo solidan utisak. Odigrao je devet utakmica za klub sa Majorke, učestvovao i u pohodu na finale Kupa Kralja, gdje su poraženi od Bilbaoa, a onda ga je sačekao "hladan tuš".

Prema informacijama španske "Marke", Majorka je odlučila da ne otkupi Nemanju Radonjića. Sklopili su dogovor po kome otkup postaje obavezan ako izgubi određene klauzule (broj utakmica), koje nije i najvjerovatnije neće, dok je takođe van toga moglo da dođe do dogovora. Kako sada stvari stoje, Radonjić mora da traži novi klub.

Ugovor sa Torinom traje mu još godinu dana i s obzirom da je i dalje nepoželjan kod trenera Jurića, "bikovi" će pokušati da ga prodaju na ljeto. Za njega je bilo interesovanja iz Italije, Grčke, ali sigurno će biti i iz Srbije, posebno ako Crvena zvezda bude igrala Ligu šampiona. Nije tajna da ga iz bivšeg kluba već duže vrijeme prate i žele da ga vrate, a vidjećemo da li će to biti i moguće već ovog ljeta.

Zvezda je već angažovala Nasera Đigu i Luku Ilića, a djeluje da bi Radonjić bio idealna zamjena za Osmana Bukarija koji će najvjerovatnije biti među prvim ljetnim odlascima sa "Marakane". Za sada nije poznato koliko bi Torino mogao da traži za otkup srpskog reprezentativca.

U svom prvom mandatu na "Marakani", Radonjić je proveo godinu dana - igrao je u sezoni 2017/18 i u idućoj pomogao klubu da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona - da bi potom prešao u Marsej za 12 miliona evra.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC