• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Radonjić tragičar u finalu Kup kralja! Atletik Bilbao nakon 40 godina podigao trofej!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nemanja Radonjić promašio je penal u finalu Kupa kralja, pa je Atletik Bilbao došao do titule.

 nemanja radonjic promasio penal u finalu kupa kralja Izvor: David Aliaga/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nemanja Radonjić, Matija Nastasić i Predrag Rajković nisu uspjeli da osvoje Kup kralja u Španiji! Atletik Bilbao pobijedio je Majorku pred oko 58.000 navijača u Sevilji, a na kraju je bivši igrač Torina bio tragičar, promašio je jedanaesterac u penal seriji.

Izveo je Nemanja penal užasno, poslao je loptu daleko preko prečke u trećoj seriji. Vedat Murići i Raul Garsija bili su sigurni u prvoj seriji, pa je onda Manu Morlanes loše šutirao, a golman Bilbaa Džulen Agirezabala je odbranio njegov šut. Tada je loptu uzeo Nemanja, znao je da mora da pogodi, ali nije to u tome uspio, pa su Mikel Vesga i Alehandro Berenger donijeli titulu Baskijcima, prvi put nakon 40 godina.

Što se meča tiče Majorka je povela u 21. minutu preko Danijela Rodrigeza, ali je u 58. minutu Ohijan Sanset izjednačio. Promjene rezultata nije bilo do kraja, pa je meč otišao prvo u produžetke, pa zatim i na penale. Radonjić je u igru ušao u 74. minutu umjesto strelca gola Rodrigeza, dok je Nastasić u 108. minutu zamijenio Hozea Kopetea. Rajković je meč gledao sa klupe, pošto je među stativama bio Dominik Greif.

Koliko je Bilbao želio ovaj trofej možda i najbolje govore scene sa njihovog stadiona San Mamesa. Bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, navijači su se okupili i tamo su zajedno gledali prenos.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC