• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi napravili "lom" u svlačionici: Radonjić ućutkivao protivnika, zna se i zbog čega

Bili su posebno inspirisani igrači Majorke protiv Real Sosijedada.

 Slavlje Majorke Radonjić ućutkivao protivnika Izvor: Twitter/ElChiringuitotv/Instagram/rajkovicpredrag/Screenshot

Majorka se plasirala u finale Kupa Kralja prvi put poslije "jače" od dvije decenije, a u prvom planu bio je Nemanja Radonjić koji je postigao gol iz penala u pretposljednjoj seriji protiv Real Sosijedada. Tako je nakon 0:0 na Majorci, meč u San Sebastijanu završen takođe bez pobjednika (1:1), golova nije bilo ni u produžecima, pa je rasplet viđen tek nakon ponoći kada su igrali gostujućeg sastava bili prisebniji sa "bijele tačke" i nisu promašili niti jednom, za razliku od Ojarzabala i Mendeza.

Uslijedilo je veliko slavlje igrača sa Majorke među kojima su čak trojica srpskih reprezentativaca - Predrag Rajković, Nemanja Radonjić i Matija Nastasić - dok španska "Marka" piše da su oni bili i među glavnima kada se slavilo na terenu i svlačionici.

I ne samo da su slavili, nego su stigli i da "prozivaju" protivnički tim. Rajković, Radonjić i ostali su poslije utakmice na Instagram "lajvu" stavljali prst na usta i utišavali sve iz Real Sosijedada, što je odgovor Mikelu Merinu koji je prije samo deset dana donio pobjedu ovom timu u 90. minutu, pa je proslavio na takav način. Iako je pokušavao da smiri strasti govoreći da je zapravo na taj način posvetio gol svojoj izabranici (!?), igrači Majorke se nisu dali prevariti.


"U svlačionici Majorke nisu imali razumijevanja za potez Merina i odmah su htjeli da ga podsjete na njegov potez nakon poraza u Kupu Kralja. Radonjić je na primjer ućutkivao navijače, ali nije jedini", piše španska "Marka" i podsjeća da je ipak Majorka izašla kao pobjednik u ovoj drami.

Majorka će inače u finalu Kupa Kralja igrati sa boljim iz duela Atletiko Madrida i Atletik Bilbaoa. U prvom meču klub iz Baskije je slavio na gostujućem terenu 1:0. Finale je 6. aprila na "La Kartuhi" u Sevilji.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC