• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trojica Srba bore se za trofej - Radonjić ih poslao u finale: Kad je bilo najbitnije, Nemanja pogodio

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić pogodio sa bijele tačke i poslao svoj tim u finale.

 Majorka se plasirala u finale Kupa Kralja Izvor: Twitter/RFEF/printscreen

Majorka će narednih dana slaviti Nemanju Radonjića.

Srpski fudbaler postigao je veoma važan gol u penal seriji protiv Real Sosijedada i timu sa najljepšeg evropskog ostrva donio je plasman u finale Kupa Kralja. Bivši omladinac Partizana i prvotimac Crvene zvezde bio je precizan u četvrtoj seriji, a samo nekoliko trenutaka kasnije Serđi Darder je pogotkom poslao Majorku na meč za trofej - prvi nakon sezone 2002/03.

Prije toga je tim iz San Sebastijana dva puta promašio sa bijele tačke. Ofanzivac Brais Mendez nije uspio da zatrese mrežu u nadoknadi prvog dijela igre, a najbolji igrač tima Mikel Ojarzabal bio je neprecizan u prvoj seriji i tako odmah dopustio Majorci da stigne do prednosti koju su uspjeli da sačuvaju do kraja.

Nakon 0:0 u prvom meču polufinala, gosti sa Majorke prvi su stigli do prednosti. Gonsales je pogodio u 49. minutu meča, Ojarzabal je izjednačio u 70. minutu, a nastavak meča i dodatnih 30 minuta nisu donijeli promjenu rezultata. Trener gostujuće ekipe poslao je u 106. minutu na teren Nemanju Radonjića, a srpski fudbaler bio je siguran kada je bilo najpotrebnije - ovako je to izgledalo:

U finalu Kupa Kralja igraće tim za koju nastupaju trojica srpskih fudbalera - golman Predrag Rajković, štoper Matija Nastasić i pomenuti Nemanja Radonjić, koji je nedavno stigao u klub. Za razliku od krilnog napadača, preostala dvojica fudbalera nisu nastupili u revanšu polufinala, vjerovatno zato što ih trener Majorke "čuva" za važne mečeve u prvenstvu, gdje se tim bori za opstanak.

Rajković, Nastasić i Radonjić trebalo bi da budu na terenu u finalu, a Majorka će tada igrati protiv Atletiko Madrida ili Atletik Bilbaa. Baskijci imaju gol prednosti iz prvog meča, a revanš je na programu u četvrtak od 21:30, na njihovom stadionu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC