• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić brani Nedovića: "Pričaće ti, ti što nisu sidro digli"

Nemanja Nedović je slabo odigrao u meču sa Monakom, a poslije kritika koje je dobio sada je došla i podrška.

 Radonjić brani Nedovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je poražena od Monaka u Evroligi i tu su joj se ugasile sve nade za prolazak u nokaut fazu. Nakon meča u kome je vrlo brzo dobio tri lične greške u prvoj četvrtini i postigao samo dva poena bio je Nemanja Nedović crveno-bijelih na meti velikih kritika.

Nakon kritika koje je dobio jedan od najbitnijih igrača crveno-bijelih javio se reprentativac Srbije u fudbalu Nemanja Radonjić. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je imao poruku za Nedovića. 

"Pričaće ti o plovidbi ti što nisu sidro digli", napisao je stihove "Uspavanke za dječaka" Đorđa Balaševića uz sliku iskusnog beka. 

Izvor: Instagram/n.radonjic7/printscreen

"Jesu dobro odigrali, oni su konstantni igrači, meni je žao što tu nema Nemanje Nedovića koji ima ugovor i sljedeće godine. S obzirom na godine, reputaciju, finansijsku težinu svog ugovora, ovakve mečeve ne iskoristi bolje. Jako to ide na njegovu štetu. To je igrač koji posjeduje izuzetne košarkaške kvalitete, individualne i atletske. Ovo su idealne utakmice da u meču bez Teodosića preuzme minutažu, teške šuteve, iskreira kada je najteže. Nekoliko utakmica ga već ne primjećujemo na terenu, a nije stvar povrede ni bilo kojih drugih aspekata. Nekada nema naviku da pravi faulove, onda to kada uradi izbaci sebe iz ritma. Jeste igrač ritma, što ove sezone Zvezdi i te kako fali. Nemanja Nedović u kontinuitetu", rekao je poslije meča sa Monakom Milutin Aleksić u studju "Sport kluba", što je bila samo jedna od kritika na račun Nedovića. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC