• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Majka Nemanja Nedovića pobjesnila zbog Zeka Ledeja - psovala i krenula na teren!

Autor Dragan Šutvić

Burno je bilo na derbiju između Crvene zvezde i Partizana, a zakuvalo se od starta kada je Zek Ledej udario Nemanju Nedovića i isprovocirao njegovu majku.

 Majka Nemanje Nedovića htjela da se tuče sa Zekom Ledejom Izvor: X/printscreen/@anamatovic_

Košarkaš Partizana Zek Ledej isključen je u drugom poluvremenu "vječitog" derbija zbog tehničke greške koju je dobio kada je udario Rokasa Gedraitisa poslije šuta, što mu je bio drugi takav prekršaj na meču. Prvi je skrivio još na startu utakmice kada je gurnuo Nemanju Nedovića, poslije čega se "zakuvalo" na terenu kada je Miloš Teodosić odmah počeo da brani svog saigrača.

Nije bio jedini koji ga je branio, pošto je kraj terena pobjesnila i majka Nemanje Nedovića koja je psovala zbog onoga što je vidjela na terenu, pa je i supruga košarkaša Mina Milutinović morala da je smiruje, a onda je reagovalo i obezbjeđenje i vratilo je na mjesto na kome je do tada sjedila. Pogledajte snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama, prije svega zbog burne reakcije majke srpskog košarkaša:


Podsjetimo, Željko Obradović je na konferenciji za medije govorio i o Zeku Ledeju, nakon što je jedan novinar njegovu nastup opisao kao "agresivan": 

"Kako ste rekli izraz? Bio je... agresivan? Sudije su tako odlučile, sudile su mu sudile dvije tehičke greške. Bio je izuzetno motivisan. On je dao početni elan i zanos timu bez ikakve dileme. Da li je bio nervozan? Ne znam. Nije samo on učestvovao. Targetirati jednog igrača, reći da je on taj, mislim da nije baš korektno. Sa druge strane svaki igrač treba da bude miran i doprinosi dobroj atmosferi na parketu. Bilo je igrača koji su bili mirni, bilo je manje mirnih. Utakmica povuče, ali ste na kraju vidjeli pozdravljanje igrača - šta se desi na terenu, ostaje na terenu", rekao je Željko Obradović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC