• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odlučeno ko sudi novi vječiti derbi Zvezde i Partizana: FSS se oglasio, poznato i ko će biti u VAR sobi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznate su sudije za predstojeći derbi Crvene zvezde i Partizana u Kupu Srbije.

 Miloš Milanović sudi vječiti derbi u Kupu Srbije Izvor: Milan Maricic/ATAIMAGES

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučila je da predstojeći meč Crvene zvezde i Partizana u polufinalu Kupa Srbije sudi Miloš Milanović (30). U pitanju je mladi arbitar iz Ćuprije koji će na "vječitom" derbiju naslijediti Pavla Ilića, arbitra koji je vodio prethodna dva duela najvećih srpskih klubova.

Milanoviću će ovo inače biti drugi put da sudi derbi, pošto je prethodni put dijelio pravdu u finalu Kupa Srbije 2022. godine. Tada je Crvena zvezda slavila 2:1 golovima Aleksandra Kataija, dok je jedini gol za crno-bijele postigao Slobodan Urošević. Inače, Milanović je 18 puta sudio Partizanu i crno-bijeli imaju 15 pobjeda i tri poraza, dok Crvena zvezda ima nešto manje iskustva sa njim - 15 utakmica (14 pobjeda i jedan poraz).

Uz Milanovića, na terenu će biti Milan Pašajlić i Novak Novaković, odnosno četvrti arbitar je Milan Ilić. Za VAR sudiju izabran je Milan Stefanović, odnosno za njegovog asistenta Aleksandar Živković.

Podsjetimo, Partizan je bio ogorčen nakon posljednjeg derbija u subotu u kome je Zvezda pobijedila nakon preokreta u nadoknadi 3:2. Oglasili su se o Pavlu Iliću i najavili čak da neće igrati meč sa Zvezdom u polufinalu Kupa Srbije, a konačna odluka trebalo bi da bude donijeta tek neposredno pred meč.

Meč u polufinalu Kupa Srbije igra se u srijedu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", a ako ne bude pobjednika poslije 90 minuta odmah će se izvoditi penali. U drugom polufinalu sastaju se Vojvodina i Radnički 1923.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC