• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neporaženo Posušje stiže u Banjaluku, Marinović poručuje: "Jedini imperativ je pobjeda"

Autor Haris Krhalić

Trener Borca Vinko Marinović najavio je utakmicu Borca i Posušja.

 7.jpg Izvor: Slaven Petković - Mondo

Fudbaleri Borca sutra će na Gradskom stadionu u Banjaluci dočekati ekipu Posušja. Šest pobjeda i tri remija upisali su fudbaleri Posušja u 2024. godini, a duel ova dva tima u okviru 28. kola Premijer lige BiH na programu je u srijedu od 18 časova.

Trener Borca Vinko Marinović svjestan je u kakvoj formi stiže Posušje, ali kako kaže banjalučki tim ima samo jedan imperativ, a to je pobjeda.

„Stiže nam ekipa koja igra jako dobro, ekipa koja nema poraza u drugom dijelu prvenstva. Na počektu polusezone su se borili za opstanak, a sada su u poziciji da se bore za izlazak u Evropu što govori u kakvoj su formi. Što se nas tiče, jedini imperativ nam je pobjeda i da zadržimo bodovnu prednost u odnosu na Zrinjski“, rekao je Marinović pa dodao:

„Nemamo puno vremena s obzirom da nam je ovo sedmica u kojoj imamo vanredno kolo, pa smo maksimalno iskoristili vrijeme da se odmorimo od utakmice sa Sarajevom. Naravno momci su spremni i znamo šta nas čeka sutra. Sutra nas samo zanimaju tri boda.

Nakon remija Sarajeva i Borca, drugoplasirani Zrinjski prišao je banjalučkom klubu na pet bodova zaostatka, a Marinović je otkrio da li njegov tim osjeća pritisak.

„Pritisak postoji to je normalno, ali ono što je bitno da zavisimo sami od sebe i to moramo iskoristiti“, zaključio je trener Borca.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC