• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN ĆE IGRATI DERBI! Stiglo saopštenje iz Humske: Imamo sraman tretman, sude nam diletanti!

Partizan je potvrdio da će igrati meč protiv Crvene zvezde u Kupu Srbije.

 Partizan će igrati derbi Izvor: MN PRESS

Partizan će i zvanično izaći na teren stadiona "Rajko Mitić" u srijedu od 19 časova u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde. Stiglo je i zvanično saopštenje kluba i potvrda da će igrači biti na terenu. Neće biti bojkota utakmice, iako su postojale najave toga.

Saopštenje crno-bijelih prenosimo u cijelosti:

"Upravni odbor donio je odluku da FK Partizan nastupi na sutrašnjoj utakmici polufinala Kupa Srbije. Iako nezadovoljni stanjem u domaćem fudbalu, gdje naš klub ima neravnopravan tretman od strane FSS i sudijske organizacije prije svega, iz obaveze prema igračima, navijačima, istoriji kluba i takmičenju Kupa naše zemlje, donesena je odluka o odigravanju utakmice.

Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvjedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate posljednja dva derbija. Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvjedočenog "zvezdaša", o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obilježjima tog kluba), jedini cilj u dvije utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsjednika sudijske organizacije, da svojim sramnim suđenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vrijeđanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smio da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima!

FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtjevati da se odnos prema našem klubu hitno promijeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal!"

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC