• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Partizana za finale Kupa: Duljaj vraća najbolje u tim, da se osveti u derbiju

Partizan želi da se osveti Crvenoj zvezdi za poraz u nadoknadi vremena, a Igor Duljaj će u tim vratiti najbolje igrače.

 Sastav Partizana za finale Kupa Izvor: Dusan Milenkovic/ATAImages/Choosen 11/Screenshot

Najveća dilema pred novi derbi Crvene zvezde i Partizana nije  bila u kome će sastavu nastupiti crno-bijeli, nego da li će uopšte na kraju doći na utakmicu. "Valjak" je ozbiljno digao glas odmah poslije poraza u 173. "vječitom" derbiju (3:2) jer je smatrao da ga je u posljednja dva meča sa Zvezdom oštetio glavni arbitar Pavle Ilić, tako da su zaprijetili krajnjom mjerom. Ipak,na kraju su odlučili da će iskazati protest na drugi način, a da će na teren ipak izaći na "Marakani" od 19 časova. 

Očekuju se velike promjene u timu, počevši od trenera Igora Duljaja. Zbog suspenzije Duljaj nije mogao da vodi Partizan u duelu u subotu, umjesto njega je na klupi sjedio Albert Nađ, a sada će šefu stručnog štaba posao biti olakšan pošto će biti odmah uz svoje igrače kraj aut-linije.

Čuo je i dobre vijesti ove nedjelje pošto se golman Aleksandar Jovanović oporavio i biće među stativama umjesto Miloša Krunića, što je naročito dobra vijest ako dođe do penala (šutiraju se ako posle 90 minuta ne bude pobjednika). Što se tiče odbrane, tu više neće biti promena, pa će opet štoperski tandem činiti Bojan Kovačević i Svetozar Marković, dok će po bokovima i ovoga puta igrati Nikola Antić i Aranđel Stojković.

U veznom redu se opet očekuje tandem Zahid - Ovusu, jer je Kolumbijcu Kastilju polomljen nos u subotu, U prednjoj trojci će biti Goh koji je ozbiljno namučio Mijailovića kada je igrao na krilu, kao i strijelac sjajnog gola Ksander Severina i brzonogi Aldo Kalulu koji je na prošlom meču ušao sa klupe. 

U napadu bi takođe trebalo da dođe do rotacije, pošto se oporavio Mateus Saldanja. Pretpostavka je da će ga Duljaj koristiti od samog početka, dok je i ostatak tima svježiji, dok će u nastavku šansu dobiti Samed Baždar, takođe strijelac gola u prethodnom derbiju.

Dakle, da rezimiramo, potencijalni sastav Partizana za meč sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije izgleda ovako: Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Antić - Zahid, Ovusu - Severina, Goh, Kalulu - Saldanja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC