• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desetkovano Posušje bez šuta protiv Borca: Tri utakmice - tri pobjede "crveno-plavih" bez primljenog gola

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

I u trećem meču protiv Posušja ove sezone Borac je trijumfovao bez primljenog gola (2:0, 1:0, 1:0).

 Vinko Marinović i Denis Ćorić Izvor: Mondo/Slaven Petković

Dva "minimalca" u Banjaluci i pobjeda 2:0 u gostima.

To je učinak fudbalera Borca i tri ovosezonska duela protiv Posušja, u kojima je tim Vinka Marinovića upisao maksimalnih devet bodova.

Ni večeras na Gradskom stadionu Posušje nije moglo bar do gola (pobjeda Borca 1:0). Oslabljeni neigranjem nekoliko igrača koji su zadobili povrede ili su suspendovani nakon prošlog meča protiv Željezničara, Posušaci nisu imali snage da pruže jači otpor lideru Premijer lige BiH.

"Čestitke Borcu na pobjedi. Orijentisali smo se na defanzivni blok jer smo desetkovani bez šest-sedam igrača došli u Banjaluku. Mala dekoncentracija kod prekida, primili smo nesrećan gol, koji je na kraju odlučio. U drugom poluvremenu pokušali smo promijeniti formaciju, ali nismo bili energetski pravi", rekao je trener Posušja Denis Ćorić za TV Arena sport po završetku meča

Serija teških utakmica je pred Posušacima.

"Nakon Zrinjskog, vjerujem da će nam se vratiti četiri-pet igrača i da ćemo biti kompletni. Do tada, nadam se da ćemo pokušati izvući što je više moguće", dodao je Ćorić.

Znao je Vinko Marinović da njegovom timu neće biti lako protiv Posušja, koja je do večerašnjeg gostovanja u Banjaluci bila neporažena na devet proljećnih utakmica (šest pobjeda i tri remija).

"Znali smo da je Posušje dobra ekipa, to su potvrdili u prošlim utakmicama, ali i danas. Došli smo do pobjede iz prekida, a sama postavka igre Posušja bila je na defanzivi i čekanju kontranapada. Izuzetno dobro su igrali u fazi odbrane, mi nismo riješili neke svoje situacije, ali ima tu i umora, mnogo je utakmica iza nas, a u nedjelju nas čeka nova. Jak je ritam, ali sve u svemu, najbitnije je da smo pobijedili", istakao je Marinović.

Slijedi meč sa Širokim Brijegom.

"Već peta utakmica sa Širokim Brijegom. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, put, ali vidjećemo koji igrači su najsvježiji. Ova ekipa je jedan tim, imamo kapaciteta i nadam se da ćemo protiv Širokog Brijega odigrati dobru utakmicu i doći do nova tri boda", poručio je trener Borca.

Borac je stigao do 66. boda, Zrinjski uz utakmicu manje ima 58, dok je Posušje na petom mjestu sa 41 bodom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ma

Realno da pola utakmica nije zatvoreno i uz extra fer sudjenje pogotovo na strani pitanje je dali bi Borac bio sampion.Vukovic bas odskace od ostatka saigraca,uz dobar rad mogao bi uspjeti dalje od ovog naseg mulja.

Ma

Realno da pola utakmica nije zatvoreno i uz extra fer sudjenje pogotovo na strani pitanje je dali bi Borac bio sampion.Vukovic bas odskace od ostatka saigraca,uz dobar rad mogao bi uspjeti dalje od ovog naseg mulja.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC