• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi dolazi da gleda Jovića, ali vidjeće samo Kostića i Vlahovića!

Autor Dragan Šutvić

Novi problem za Luku Jovića koji neće igrati protiv Juventusa, pred očima selektora Piksija.

 Luka Jović ne igra protiv Juventusa  Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gledaće u subotu (18.00) utakmicu Juventusa i Milana, međutim na terenu neće biti jedan od kandidata za državni tim Luka Jović. Prema informacijama iz Italije, Jović je ponovo povrijeđen, odnosno osjetio je oštar bol u preponi tokom nedelje na treningu i zato je odlučeno da ipak preskoči gostovanje na "Alijanc stadionu".

Bila je ovo dobra prilika da se Jović preporuči selektoru za spisak za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, pošto je njegovo mjesto u timu više nego sporno zbog manje minutaže, ali ga je povreda još jednom ove sezone izbacila iz kombinacije za tim. Više puta ove godine Jović je imao manje povrede zbog kojih je morao da pauzira, a nažalost po njega to se sada dešava i baš kada Piksi dolazi u Torino.

Jović je ove sezone postigao devet golova za Milan, a i dalje nije sigurno da će "rosoneri" produžiti ugovor sa njim koji ističe krajem juna.

Očekuje se da na terenu budu makar Dušan Vlahović i Filip Kostić iz Juventusa, dok će nakon utakmice Piksi najvjerovatnije večerati sa potencijalnim reprezentativcima Srbije - što uključuje i Jovića, ali i mladog Jan-Karla Simića iz Milana. Ne očekuje se ni da će "srpski Nijemac" igrati na meču.

Podsjetimo, pripreme za EURO 2024 počinju 1. juna u Beogradu. Srbija prije odlaska u Njemačku, gdje igra protiv Engleske, Slovenije i Danske, ima i dvije prijateljske utakmice - protiv Austrije u Beču i sa Švedskom u Stokholmu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC