• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjedom protiv TSC-a, Crvena zvezda "ovjerila" titulu i produžila vladavinu započetu 2018. godine.

 Crvena zvezda TSC prenos uživo livestream Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda pobijedila je TSC 2:1 i osvojila sedmu titulu u nizu. Dominacija započetka 2018. godine i dalje traje i pod vođstvom Vladana Milojevića osvojila je tri šampionski pehar. Za to je bio dovoljan i remi protiv TSC-a, ali su Piter Olajinka i Šerif Endiaje golovima doprinijeli da naslov bude osvojen pobjedom, za ogromnih 14 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako su crveno-bijeli postali šampion Srbije i ove sezone.

21:01

Zvezdina deseta titula u Srbiji

Crvena zvezda osvojila je desetu titulu od raspada državne zajednice Srbije i Crne Gore, dok je Partizan sada na dve titule manje u toj trci, sa osam naslova.

Izvor: MONDO

20:59

KRAJ, CRVENA ZVEZDA JE ŠAMPION!

Pobedom protiv TSC-a (2:1), Crvena zvezda je osvojila sedmu titulu u nizu. Rekordnu 35. u klupskoj istoriji.

20:57

Šerif Endiaje "overio" titulu

Izvor: TV Arena sport/screenshot

20:54

A, ovako je Endiaje doneo crveno-belima 2:1

Crvena zvezda TSC Šerif Endiaje
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:54

Ovako je TSC izjednačio na 1:1

Crevna zvezda TSC gol
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:41

75' GOL - ZVEZDA VODI 2:1!

Šerif Endiaje zakucao je loptu u mrežu posle Olajinke takođe "overio" titulu crveno-belih!

20:35

Ovako je Olajinka doneo Zvezdi 1:0

Piter Olajinka
Izvor: YouTube/TV Arena sport

20:33

66' Ponovo preti TSC, Đakovac preko gola!

Šut preko prečke gola Omrija Glazera i još jedno uzbuđenje u kaznenom prostoru domaćih

20:28

60' GOL - TSC ODMAH UZVRATIO, 1:1!

Milosavljević je za manje od pet minuta doneo TSC-u izjednačenje! Ispratio je centaršut sa leve strane, bio na pravom mestu na "drugoj" stativi i poslao je loptu iza leđa Omrija Glazera.

Izvor: MN PRESS

20:22

55' GOL, CRVENA ZVEZDA VODI 1:0!

Ponovo je Hvang odlično izveo korner i Piter Olajinka bio je na pravom mestu da pošalje loptu u mrežu! Udario je loptu na prvoj stativi, lopta je na putu ka golu naišla na golmana domaćih, Veljko Ilić ju je zahvatio, ali nije uspeo da spreči da ona uđe u mrežu.

20:16

48' Gosti traže penal, sudija odmahuje rukom

Cela klupa TSC-a je skočila posle duela Mijailovića i Ćirkovića, u kojem je defanzivac Zvezde držao rukom za dres napadača gostiju, on je nekoliko trenutaka posle toga pao, ali je sudija procenio da nije bilo dovoljno intenziteta za penal.

19:52

Poluvreme, 0:0

U 45 minuta bez previše sadržaja, Zvezda je najozbiljnije zapretila kada je Osman Bukari šutirao iz mrtvog ugla - pravo u golmana gostiju.

19:41

37' Prilika za Zvezdu - Dragović posle kornera

Hvang je odlično centrirao iz levog ugla, a kapiten crveno-belih je visoko skočio i promašio gol iz dobre pozicije

19:39

35' Šansa za Zvezdu - ostaje 0:0

I Osman Bukari i Šerif Endiaje loše su šutirali iz kaznenog prostora i praktično nisu ni uputili loptu ga golu gostiju. Malo sadržaja na "Marakani" u dosadašnjih 35 minuta

19:24

15' Malo fudbala, a mnogo vode!

Crvena zvezda i TSC igraju po snažnom pljusku koji praktično onemogućava igračima da igraju. Nema previše sadržaja na terenu, dok Crvena zvezda pokušava da pritiska goste

19:04

Zvezdi bod potreban za titulu!

S obzirom na poraz Partizana od Vojvodine, tim Vladana Milojevića bi ovog četvrtka i remijem teoretski postao prvak Srbije.

19:03

Sastavi!

Izvor: Superliga.rs

16:29

Poruka Žarka Lazetića pred meč

’’Sigurno je da Zvezda ima izuzetan tim i da to pokazuje iz godine u godinu i teško je reći nešto novo o njihovom kvalitetu. Nedavno smo igrali protiv njih, jasno nam je koliko su opasni, ali mi planiramo da ostanemo svoji. Pokušaćemo da meč držimo pod kontrolom, iako smo svesni da je na Marakani to nemoguće svih devedeset minuta. Spremamo se za sve faze igre, poštujemo protivnika, ali ne plašimo se. Kao i uvek idemo na pobedu svesni da moramo biti još bolji nego protiv Partizana, a to će biti veliki izazov. Za nas je ovo velika utakmica iz koje ćemo pokušati da izvučemo najveći mogući benefit. Smatram da im je meč protiv nas bio jedan od boljih, što se tiče defanzive i intenziteta. Na utakmicama posle derbija i menjanja tima, nisu bili na svom nivou. Pažnju obraćam samo na duele u kojima su bili zaista dobri. Zvezda praktično ne gubi, pobeđuje dominantno i retko prima golove. To deluje 'da se smrzneš'. Pred prošli meč sam se šalio da ćemo parkirati dva autobusa ako treba, ali pošto to nije bilo dovoljno možda ćemo morati da uteramo i treći i tako probamo da pobedimo. Naravno imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade i ostaje nam da to pokušamo da sprovedemo u delo. Ambijent i teren će kao i uvek biti dobri, tu su svi uslovi za vrhunsku utakmicu i videćemo kako će se završiti.’’

Izvor: Milan Rasic/© MN press, all rights reserved

16:29

Milojevića pitali za poruku Žarka Lazetića

Trener Crvene zvezde nije hteo da odgovara na izjavu trenera TSC-a Žarka Lazetića nakon prethodnog meča dva tima, da "sila Boga ne moli". Tim povodom, Milojević je komentarisao Lazetićeve reči veoma kratko.

Izvor: MN Press/© MN press, all rights reserved

16:27

Šta je Crvenoj zvezdi potrebno za titulu?

Prvi scenario je da Zvezda pobedi TSC, a da Partizan ne pobedi Vojvodinu. Na taj način, tim Vladana Milojevića bi četiri kola pre kraja imao 13 ili 14 bodova više od drugoplasiranog

Drugi scenario je da Zvezda odigra nerešeno sa TSC-om, a da Partizan izgubi od Vojvodine i tako bi prednost iznosila 12 bodova. Četiri kola pre kraja, to bi takođe bilo dovoljno za titulu, jer je Zvezda ušla u plej-of na čelu tabele Superlige.

16:24

Stanje na tabeli



Standings provided by Sofascore

16:24

Dobro došli u tekstualni prenos

Crvena zvezda igra protiv TSC-a na stadionu "Markana" od 19 časova i u tom meču može i teoretski da postane šampion. Dočekuje ovaj meč sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji takođe ove večeri igra derbi Superlige na svom stadionu.

UKRATKO

  • UŽIVO: Zvezda - TSC 2:1
  • Crveno-bijeli zvanično šampioni
  • Olajinka i Endiaje za naslov prvaka
učitaj još +

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

politika

Najnezanimljivija liga na svijetu. Politika ne da Vojvodini, Radničkom i sl. prići tituli, ne da više ni Partizanu sem pred izbore

Čova Buraz

Brat Miloje sve posložio i evo opet dominacije... Nadati se da više neće biti eksperimenata kao sa Baharom... Zvezdu treba da vode Zvezdaši...

Najnovije