• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto bih pričao o "Sila Boga ne moli"? Milojević o čuvenoj izjavi Žarka Lazetića

Trener Crvene zvezde nije želio da produbi konflikt, već je govorio o poštovanju rivala i Žarka Lazetića.

 Vladan Milojević najava TSC Crvena zvezda Izvor: MN Press/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda se priprema za meč protiv TSC-a iz Bačke Topole, a u četvrtak uveče mogla bi i zvanično da odbrani titulu. Za to je crveno-bijelima neophodna pobjeda protiv gostiju sa sjevera Srbije, ali i kiks Partizana. Ipak, Vladan Milojević u ovom trenutku ne razmišlja o šampionskoj tituli - on želi da njegova ekipa bude tim sa najviše osvojenih bodova u plej-ofu Superlige.

To je potvrdio i u razgovoru sa medijima pred meč, kada je pomenuo koliko ekipi znači podrška publike, ali i pohvalno govorio o narednom rivalu. TSC je tim prema kojem gaji poštovanje i simpatije, a cijeni sve što je Lazetić uradio na klupi tima koji predvodi već više od dvije sezone.

"Značilo bi nam da na Marakani bude što više navijača, kao i uvijek. Nemam dilemu da će publika doći u velikom broju", počeo je Milojević i istakao da ne misli o titulu: "Ne razmišljam o tome. Gledam plej-of kao neko mini prvenstvo, jer tu je sedam utakmica sa najboljim timovima u Srbiji i 21 bod u igri. Ako gledamo to, TSC je ispred nas. Mi svakako želimo da budemo što bolji u svakoj utakmici do kraja sezone."

Prethodni meč TSC-a i Crvene zvezd obilježila i izjava šefa stručnog štaba tima iz Bačke Topole. Žarko Lazetić je tom prilikom izajvio "Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli" i nije detaljnije objasnio frazu koju je upotrebio. Vladan Milojević je tada odgovorio kolegi, a sada je upitan da li je sa kolegom razjasnio o čemu se radilo u toj izjavi nakon meča.

"Nisam razgovarao sa njim o tome šta je time htio da kaže, a i ne vidim zašto bih. Nije to pitanje za mene svakako. Ta utakmica je bila u martu, a u fudbalu sve što je bilo juče se zaboravlja. Kao trener, gajim simpatije i poštovanje prema TSC-u i Lazetiću. Igraju dobro, imaju kontinuitet i sistem. Ne bih se bavio izjavama drugih trenera svakako", zaključio je Milojević. 



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC