• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I na "minus 6" sam rekao da smo najbolji: Zvezdan Terzić se oglasio o Zvezdinoj tituli

Generalni direktor crveno-bijelih oglasio se poslije uspjeha ekipe Vladana Milojevića

 Zvezdan Terzić o Zvezdinoj tituli Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, oglasio se nakon osvajanja sedme uzastopne titule prvaka Srbije.

"Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspjesi postali nešto što se podrazumijeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvijek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni. Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni", rekao je Terzić za klupski sajt.

Trijumfom protiv TSC-a, Zvezda je stekla ogromnih i nedostižnih 14 bodova više od Partizana, koji je ovog četvrtka doživIo peti uzastopni poraz protiv Vojvodine.

"Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino mjerilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem", dodao je on.

Pred Crvenom zvezdom sada su četiri utakmice bez takmičarskog značaja u Superligi, a poslIJe toga i finale Kupa Srbije, 21. maja protiv Vojvodine u Loznici, na novom stadionu "Lagator". Taj meč biće i poslJednji pred nekoliko nedJelja odmora fudbalera Vladana Milojevića do junskog okupljanja i pripreme za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC