• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan vraća zaboravljenog igrača? Duljaj ga sklonio, Nađ pomenuo na konferenciji!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaler Partizana sa samo 10 minuta u sezoni mogao bi da se vrati u ekipu.

 Napredak Partizan Albert Nađ najava  Izvor: MN Pres

Partizan će morati da se "vadi" u Kruševcu nakon pet uzastopnih poraza, a u timu crno-bijelih za meč protiv Napretka mogao bi da se nađe i jedan zaboravljeni fudbaler. Iako je tokom čitvae sezone odigrao tek deset minuta takmičarskog fudbala, Andrija Pavlović bi sticajem okolnosti mogao da bude jedan od aduta Alberta Nađa za meč u plej-ofu Superlige.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i povremeni reprezentativac Srbije stigao je u Humsku početkom avgusta 2022. godine, ali ove sezone nije imao nikakvu ulogu kod trenera Igora Duljaja. Nastupio je samo jednom - u revanšu protiv Sabaha, kada su crno-bijeli krenuli na sve ili ništa u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Od tada je samo gledao Partizanove mečeve, sve dok ga se Albert Nađ nije prisejtio na konferenciji pred put u Kruševac!

"Baždar je radio maksimalno. Ostale su nam tri opcije za napadača - Baždar, Nikolić i Pavlović. Ko će igrati ostaviću da sačekamo, vidimo na treningu. Ne mogu da kažem da li će igrati Pavlović. Bio je van trenažnog procesa čitavu sezonu. Zamislite danas se Baždar ili Taki povrijede. Koga imam licenciranog? Pavlovića. Da li bih ga stavio, ne znam. Pričam samo o opcijama koje postoje. Svakako nije u dobrom momentu", rekao je trener Partizana, koji zbog kartona ne može da računa na Mateuša Saldanju.

U posljednju liniju crno-bijelih vraća se Kovačević, zimsko pojačanje iz Čukaričkog. "Kovačević se vraća. Sačekaću trening i odrediću onda putnike, imam nešto u glavi, biće promjena. Za mene onih jedanaest koji izađu najboljih koji u tom momentu igraju u timu", zaključio je Nađ.

Pored gubitka prvog mesta na tabeli i promjena u stručnom štabu, Partizan je u delikatnoj situaciji i kada je riječ o igračima. Povrede su presjekle ekipu, pa su tako važne uloge protiv Vojvodine dobili Siniša Saničanin, Marko Živković i Aleksa Janković, igrači na koje se nije ozbiljno računalo u Humskoj.

"U prošloj utakmici smo imali kadrovskih problema, imali smo izmjena, Baždar je imao povredu, Sveta je već neko vrijeme povrijeđen, vidjećemo da li će igrati u posljednje dvije-tri utakmice. Svako ko izađe na teren tražiću da ispuni zahtjeve stručnog štaba. Promjenom načina treninga možda ćemo ubrazi igru. Ne kažem da je bilo loše, ali možda promjenama u glavi da moraju brže", istakao je Nađ i osvrnuo se na tim iz prethodngo meča:

"Aleksu Jankovića smo stavili, u odnosu na Severinu koji nije mogao da igra, bio je dobar profil igrača. Dan prije utakmice Severina rekao je da nije spreman da igra sto odsto i mislio sam da nije mnogo značilo da ga stavljam u tim. Bilo je bolje da stavljam bilo kog drugog igrača da ne rizikujemo novu povredu. Aleksa nije bio dosta dugo u takmičarskom pogonu i to se vidjelo na prekidima, dan prije toga je radio to fantastično. Na kraju smo primili gol iz našeg kornera na kontru. Saničanin je dugo tu i ima pritisak od publike, ali je sasvim dobro odradio utakmicu. Izuzetno je dobro radio na treninzima u prošlom periodu i mislim da bi Igor povukao isti potez. Imali smo probleme sa Kovaćevićem koji je kažnjen i Markovićem koji je povrijeđen. Vjerovatno će biti povrijeđen još dvije-tri nedjelje."

Podsjećamo, Partizanu su do kraja sezone ostali mečevi protiv Napretka u Kruševcu, a zatim Mladosti, Čukaričkog i Radničkog u Beogradu. Protiv tima sa Banovog brda crno-beli će biti gosti, dok ostala dva susreta igraju na svom stadionu u Humskoj. Na tim utakmicama tim Alberta Nađa tražiće izlaz iz krize i "ovjeru" drugog mjesta na tabeli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC