• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevci" nakon goleade u Tuzli: Banjalučki navijači, dođite u ponedjeljak da zajedno proslavimo titulu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Borca Stojan Vranješ i Nikola Pejović svjesni su važnosti ubjedljive pobjede nad Tuzlom sitijem (2:6), koja je približila banjalučki tim na "tri boda" od šampionske titule u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Stojan Vranješ i Nikola pejović izjave nakon pobjede FK Borac protiv FK Tuzla siti 2:6 Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Banjalučki Borac je protutnjao kroz Tuzlu i brojao do šest!

Jedan od šest pogodaka u tuzlanskoj mreži, i to treći za crveno-plave na "Tušnju", postigao je i iskusni napadač Stojan Vranješ.

"Bili smo svjesni važnosti utakmice, jako težak meč možda više psihički nego fizički. Znali smo da je Tuzla siti u jednom teškom momentu, a takve utakmice znaju često otići u drugom smjeru. Međutim, momci su ozbiljno ušli u meč i kako uostalom rezultat pokazuje, mislim da smo zasluženo pobijedili", rekao je Vranješ i pozvao sve navijače Borca da u narednom susretu protiv Igmana u ponedjeljak ispune Gradski stadion (17.00).

"Pozivam navijače Borca da dođu u što većem broju i zajedno sa nama da proslave titulu, toliko čekanu. Nadam se da će biti pun stadion i da nagrade momke koji su izgarali cijelu godinu za ovaj rezultat".

Štoper Nikola Pejović, koji je u drugom poluvremenu ušao u igru umjesto kapitena Srđana Grahovca, istakao je da su osvojena jako bitna tri boda na "Tušnju".

"Naš cilj je isti još od Zlatibora kad smo se okupili, sad smo jako blizu, ostala je još jedna utakmica na našem terenu i nadam se usput da ćemo imati pun stadion i podršku navijača. Da to završimo u stilu, kako je i tekla cijela sezona. Ova ekipa je nevjerovatna, promijenio sam mnogo timova, ali nikad nisam bio ovakvog kolektiva. Nadam se da će u ponedjeljak biti pun stadion i da ćemo zajedno da proslavimo titulu. Zaslužujemo to i mi, i navijači i cijeli grad", rekao je Pejović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC