• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavnici klubova iz porodice Borac pružili podršku fudbalerima: Gradskim stadionom se orila pjesma (FOTO/VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Predstavnici svih klubova Sportskog društva Borac prisustvovali su danas treningu FK Borac kako bi fudbalerima pružili podršku pred ključnu utakmicu, a na kraju su svi zajedno i zapjevali.

 Predstavnici klubova Sportskog društva Borac pristustvovali trenigu FK Borac Izvor: Mondo/Haris Krhalić

Fudbaleri Borca nalaze se samo na korak od šampionske titule Premijer lige BiH. Priliku da ovjere titulu imaće već sutra, kada će na Gradskom stadionu u Banjaluci gostovati ekipa Igmana iz Konjica.

U slučaju trijumfa, crveno-plavi stigli bi do treće titule, a na današnjem trenigu podršku su im pružili ostali članovi porodice Borac.
Predstavnici svih klubova Sportskog društva Borac pojavili su se danas na Gradskom stadionu, a prisustvovali su predstavnici RK Borac, ŽRK Borac, KK Borac, muškog i ženskog Odbojkaškog kluba Borac, Vaterpolo kluba Borac, Atletskog kluba Borac, Kuglaškog i Džudo kluba Borac.

Pored njih na stadionu je bio prisutan i direktor JU SC Borik Nenad Talić od kojeg je ova ideja i potekla.

Kako kaže Talić, Borac je jedna porodica i predstavnici svih klubova danas su došli kako bi fudbalerima dali vjetar u leđa.

„Jedna sjajna priča i porodica. Borac je nešto što je brend Banjaluke i Krajine i nešto što je trajalo i što će još trajati dugo. Predstavnici 11 klubova pod imenom Borac iz svih sportova koje imamo u Banjaluci, zajedno sa fudbalskim klubom čine jedno sportsko društvo. Oni su željeli danas da dođu i daju vjetar u leđa svojim prijateljima iz fudbalskog kluba. Sigurno da Banjaluka i Krajina postanu ujedinjeni kada očekujemo titulu na nivou BiH“, rekao je Talić pa dodao:

„Očekujemo i vjerujemo da će fudbaleri sutra da nas sve obraduju i da imaju vruće srce i hladnu glavu. Ovom prilikom pozivamo sve da dođu sutra i pruže podršku. Sigurno da će ova generacija napraviti dosta ovakvih uspjeha.“

Talić se pred početak treninga obratio i fudbalerima Borca, a tom prilikom je rekao kako je ovo možda jedna od najboljih generacija koja je kročila na Gradski stadion.

„Možda nisam dovoljna star da ocijenim u nazad puno godina, ali ono što znam u posljednjih 20 godina ovo je jedna od boljih i složnijih generacija FK Borac. Momci koje podržavaju svi u gradu. U ekipi imamo Banjalučana, ali i momaka iz Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i ne postoji niko ko iskače iz te grupe. Mislim da je upravo to njihovo zajedništvo donijelo im priliku da budu prvaci“, rekao je Talić i za kraj poručio:

„Kada vidimo da u dvoranu Borik dođu fudbaleri, vaterpolisti, kuglaši i podržavaju rukometaše, košarkaše, rukometašice i tako dalje, onda je to priča za šta se živi. Da djeca dođu s njima, pobacaju mobilne telefone i cilj je da imamo što više utakmica za prvake, da što više djece trenira i bude na tribinama.“

Podršku je danas pružio i proslavljeni prvotimac FK Borac Božur Matejić koji je najbolje igračke dane proveo upravo u banjalučkom klubu, a nedavno se vratio u grad na Vrbasu.

Izvor: Mondo/Haris Krhalić

Medijima se obratio i direktor RK Borac Vladimir Branković koji je pozvao sve Banjalučane da sutra dođu na stadion i pruže podršku izabranicima Vinka Marinovića.

„Jedan lijep gest sportske porodice, odnosno društva Borac. Okupio nas je direktor SD Borik Nenad Talić koji je dao odličnu ideju. Mi smo došli danas da pružimo podršku igračima, upravi i stručnom štabu FK Borac. Svi su oni zaslužni za ovaj uspjeh i sutrašnju moguću potvrdu titule. Drago mi je da su se odazvali svi danas i da smo došli do njih i prenijeli im energiju, ali i odgovornost da vide ko sve stoji iza njih i ko navija za njih. Potrudićemo se da naši timovi dođu, koliko su u mogućnosti, na sutrašnju utakmicu da podržimo ekipu. Pozivam i sve Banjalučane da dođu na Gradski stadion i pruže podršku Borcu i da se svi zajedno radujemo na kraju“, rekao je Branković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC