• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna se ko prvi napušta Zvezdu ovog ljeta! Došao kao veliko pojačanje, ali Milojević ne trpi "lijenost"

Vladan Milojević nema ništa protiv da Žan-Filip Kraso napusti Crvenu zvezdu ovog ljeta.

 Žan-Filip Kraso napušta Zvezdu Izvor: MN Press/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda je osvojila sedmu uzastopnu šampionsku titulu u Srbiji, juri danas i četvrtu uzastopnu "duplu krunu" protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije, ali uporedo sa tim već razmišlja o narednoj sezoni. Sve je izvjesnije da će biti mnogo promjena, počevši od odlazaka igrača koji nisu uspjeli da ostave dovoljno dobar utisak.

To se odnosi i na Žan-Filipa Krasoa koji je došao ljetos kao veliko pojačanje iz Sent-Etjena, međutim brojke (i igre) iz druge lige Francuske nije mogao da "preslika" na Srbiju. Kraso je nezadovoljan ulogom i minutažom zbog koje je u opasnosti da ostane i bez poziva u reprezentaciju Obale Slonovače, sa kojom je inače osvojio Afrički kup nacija, pa tako "225 fut" saznaje da je blizu odlaska u Rusiju.

Prema informacijama pomenutog portala, najviše je "zagrizao" Zenit iz Sankt Peterburga koji ga vidi kao rješenje sa klupe, pošto je ove godine "eksplodirao" Kasijera, još jedan fudbaler za koga se Zvezda interesovala. Ali, prate ga takođe i Lokomotiva iz Moskve, dok se još zimus spekulisalo o odlasku u MLS, što je Kraso odbio.

Izvor: MN PRESS

Ove sezone Kraso je odigrao 35 utakmica za Crvenu zvezdu i na njima je upisao osam golova i pet asistencija, ali je njegova uloga kod Vladana Milojevića bila praktično marginalna. Iako se novi trener Zvezde trudio da "probudi" Krasoa, može se reći da je slabo koristio dobijenu minutažu sa klupe i rijetko je činio prave poteze. Zbog svega toga, neće ni Zvezda biti previše ljuta što Kraso želi da ide ove zime.

Podsjetimo, napadač iz Obale Slonovače je dosadašnju cijelu karijeru proveo u Francuskoj gdje su najpoznatiji klupovi za koje je igrao Le Man, Ajačo i Sent-Etjen. Došao je bez obeštećenja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC