• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić "pecnuo" novinara, da li je poslao poruku Piksiju?

Nemanja Matić već pet godina ne igra za Srbiju, pa nikoga nije iznenadilo što nije na spisku Piksija. Ali, da li je ovim riječima poslao poruku Piksiju ili se samo šalio?

 Nemanja Matić i reprezentacija Srbije Izvor: YouTube/Alesto/Screenshot

Dragan Stojković Piksi saopštio je nedavno širi spisak od 35 fudbalera na koje računa za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj, a na njemu nema jednog od srpskih igrača iza koga je fantastična sezona. U pitanju je Nemanja Matić koji je sjajno igrao za Lion u drugoj polovini sezone, ali koji se povukao iz reprezentacije Srbije još 2020. godine poslije nesuglasica sa Fudbalskim savezom Srbije, što mu je bilo drugo povlačenje iz nacionalnog tima.

To znači da ga Piksi, zbog prethodne odluke, nije ni razmatrao za spisak za EURO2024, pa je bilo logično što je voditelj emisije "Alesto" Aleksandar Stojanović pitao Matića da li će pratiti turnir. Ipak, Matić je tu odlučio da napravi foru, kao da se iznenadio što nije na spisku...

"Ti si mene izbacio iz reprezentacije, ja možda poziv ne dobijem? Ti kažeš hoću li gledati... Sa klupe da gledam!?", nasmijao se Matić kada više nije mogao da zadrži ozbiljan izraz lica, ali možda je htio da pošalje i poruku Piksiju da se možda predomišlja.

"Ne znam još da li ćemo ići na Evropsko prvenstvo, bićemo tada na odmoru, vidjećemo kakav plan je napravila gazdarica. Navijaćemo za Srbiju. Mislim da je Njemačka favorit na prvenstvu, a ne Engleska. Oduševio sam se kako su dominirali protiv Francuske, rijetko se to viđa u reprezentaciji. Engleska ima potencijal, ali iz prethodnih prvenstava, uvijek im nešto fali da završe posao do kraja i mislim da će daleko da doguraju, ali ako ih Srbija pobijedi prvu utakmicu, možda i neće. Volim da igrači sa kojima sam igrao igraju dobro, pa za njih navijam. Naravno, u Engleskoj imam najviše drugara, Portugal... Neka za sada Srbija prođe grupu, za ostale ćemo lako", poručio je Matić.

Nemanja Matić
Izvor: YouTube/Alesto/

Nemanja Matić (35) je ove sezone prvo igrao za Ren, pa se zbog svađe sa klubom preselio u Lion, a sa njegovim dolaskom počeli su da se "dižu" na tabeli. Ukupno, odigrao je 37 utakmica za pomenute francuske klubove ove sezone i asistirao tri puta, ali se još nada golu u finalu Kupa koji bi mogao da pogura njegov tim u Evropu.

Što se tiče reprezentativne karijere, Nemanja Matić je odigrao 48 utakmica za "orlove" i postigao je dva gola. Posljednji meč odigrao je 2019. godine protiv Luksemburga, u mandatu Ljubiše Tumbakovića.

Podsjetimo, Matić je aktivan i kao rukovodilac i njegov klub Jedinstva sa Uba je ušao u Superligu Srbije.

(MONDO/Alesto)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC