• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Kahvić odlučio dramu: Voždovac ispao poslije devet godina u Superligi

Nakon posljednjeg kola Superlige elitni rang napušta Voždovac, koji je devet godina igrao protiv najboljih.

 Voždovac ispao iz Superlige Srbije Izvor: MN PRESS

Odigrane su utakmice posljednjeg kola plej-auta u Superligi Srbije i sada je sve poznato - znamo ko se pridružio Radniku kao direktan putnik u Prvu ligu Srbije, a znamo i koja dva tima će se u baražima boriti za opstanak u elitnom rangu protiv drugoligaških ekipa. Uprkos velikom preokretu na krovu tržnog centra "Stadion" protiv Radnika iz Surdulice (3:2) mladi fudbaleri Voždovca zauzeli su pretposljednju poziciju na tabeli i sele se u niži rang.

Tamo ih nije poslao samo njihov rezultat, već i remi koji su u Ivanjici odigrali Javor i Železničar iz Pančeva. Domaći tim vodio je pogotkom Luke Ratkovića sa početka drugog dijela meča, ali je pozajmljeni igrač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić u 76. minutu postavio konačnih 1:1. Taj gol, ali i taj bod, značili su da tim iz Pančeva ostaje u elitnom rangu srpskog fudbala - barem dok se ne odigraju baraž mečevi.

Remi u Ivanjici odgovarao je i domaćem i gostujućem timu, pošto je samo teorija mogla da ih spreči da izbegnu baraž mečeve ove sezone. Javor je sezonu završio sa bodom više od današnjeg rivala i tako sebi izabrao lakšeg protivnika u borbi za opstanak - Ivanjičani će igrati protiv Tekstilca iz Odžaka, dok će u malom vojvođanskom derbiju Železničar i Inđija odlučitvati o jednom učesniku Superlige.

Iz elitnog ranga srpskog fudbala davno je ispao Radnik iz Surdulice, sada su im se pridružili i "Zmajevi", a već neko vrijeme znamo da su novi učesnici OFK Beograd i Jedinstvo sa Uba. Ta dva tima, za početak, neće moći da igraju na svojim stadionima - vjerovatno ćemo "Romantičare" gledati u Zaječaru, a tim Nemanje Matića u Lazarevcu. Pogledajte tabelu:



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Feliciano Lopez

Valjda ispao IZ Superlige, pravopis.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC