• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodini propao transfer od 1.200.000 evra! Srpski trener odbio da kupi kapitena - oglasio se agent!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Talentovani vezni fudbaler Dejan Zukić neće se preseliti u CSKA iz Moskve zbog odluke Marka Nikolića, tvrdi Goran Lovre.

 marko nikolic stopirao transfer dejana zukica iz vojvodine Izvor: MN PRESS

Srpski fudbaler Dejan Zukić (23), trenutno kapiten Vojvodine, bio je blizu inostranog transfera, ali... Odlazak u Rusiju, tačnije u ekipu CSKA iz Moskve neće se dogoditi u ovom prelaznom roku jer je realizaciju stopirao novi šef struke Marko Nikolić. Nekadašnji trener Vojvodine zaključio je da mu Zukić nije dovoljno dobro pojačanje, objasnio je ruskim medijima agent mladog fudbalera, Goran Lovre.

Sagovornik MONDA u priči o Evropskom prvenstvu za mlade 2004. godine govorio je za Meč TV i tom prilikom otkrio šta se desilo sa transferom veznog fudbalera koji je ovog proljeća bio jedan od najboljih igrača novosadskog kluba. Zukić je ove sezone odigrao 44 meča u svim takmičenjima, uz 12 postignutih golova i sedam asistencija.

"Posao je bio gotovo završen. CSKA je ponudila Vojvodini 1.200.000 evra, ali novi trener Moskovljana Marko Nikolić je blokirao transfer. On je rekao da Dejan ne napreduje dovoljno", rekao je Goran Lovre za ruske medije. Tako je propala prva šansa da se Dejan Zukić otisne u inostranstvo i van Srbije nastavi svoj fudbalski razvoj.

Ostaje da se vidi kakva pojačanja na umu ima Marko Nikolić, koji je svojevremeno trenirao Vojvodinu. On je tek nedavno sjeo na klupu CSKA iz Moskve, kao povratnik u ruski fudbal nakon što je već radio u gradskom rivalu Lokomotivi. Nikolić je u prethodnom periodu predvodio Al Šabab u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ali sa tim timom nije uspio da osvoji šampionsku titulu koja je na kraju pripala bivšem treneru Crvene zvezde Milošu Milojeviću.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC