• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rajko, samo je nemoj u korner" Đorđe Petrović mu skinuo kapu zbog Engleske - odbrana turnira!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prema mišljenju Đorđa Petrovića, "jedinica" srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu napravila je odbranu turnira protiv Engleske.

  djordje petrovic intervju o predragu rajkovicu na evropskom prvenstvu Izvor: YouTube/FSS/MN Press

Reprezentativac Srbije Đorđe Petrović zauvijek će pamtiti svoje prvo veliko takmičenje sa "Orlovima", jer je ove nedjelje postao otac. Dok je na Evropskom prvenstvu njegova supruga u Beogradu je donijela na svijet ćerku, a Petroviću su na tome srdačno čestitali saigrači na treningu, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem i kapitenom Dušanom Tadićem. Piksi je omogućio Petroviću da dobije dva dana slobodno nakon četvrtka i utakmice protiv Slovenije od 15 časova u Minhenu.

"Volio bih da sam sad tamo sa njima, ali Mister mi je izašao u susret i poslije Slovenije dobiću dan-dva da ih vidim. Mislim da će tada supruga i beba moći da izađu iz porodilišta i to je velika stvar, pokazao je kakav je džentlmen i gospodin".

Petrović je golman Čelsija, a na utakmici protiv Engleske aplaudirao je sa klupe "jedinici" reprezentacije na Evropskom prvenstvu, Predragu Rajkoviću."Stvarno, ona odbrana protiv Engleske je možda i najbolja odbrana Evropskog prvenstva. Šut je bio glavom, sa četiri-pet metara, uvijek je to teško braniti, pogotovo kada ti lopta dolazi iznad glave, moraš veoma brzo da podigneš ruke. Stvarno je odlično odreagovao i imamo internu šalu na treningu da nije napravio korner", nasmijao se Petrović.

"Uvijek ide ono - 'Samo nemoj u korner! U gol može, ali nemoj u korner'. Kada je protiv Švedske odbranio Isaku, Vanja i ja smo skočili i rekli 'Vidi ga, opet je napravio korner'. Šalim se, naravno, odlično je branio. Sa druge strane, Pikford je imao veoma dobru odbranu poslije Ducijevog šuta. Baš smo Vanja i ja komentarisali da je Rajko dobro komunicirao sa igračima čitavu utakmicu", kazao je Petrović.

Poslušajte intervju Đorđa Petrovića za sajt Fudbalskog saveza Srbije i uvjerite se da je odlična atmosfera u reprezentaciji.

Đorđe Petrović
Izvor: YouTube/FSS

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

07:11
Predrag Rajković o reprezentaciji Srbije i Tadiću
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC