• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DUŠAN TADIĆ SE IZVINIO!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kapiten reprezentacije Srbije oglasio se nakon komentara koji je poslao javnosti.

 dusan tadic se izvinio selektoru stojkovicu i saigracima Izvor: MN PRESS

Kapiten rerprezentacije Srbije Dušan Tadić izvinio se zbog komentara nakon meča protiv Engleske!

U hotelu „Maksimilijan” u Augzburgu, gdje boravi reprezentacija Srbije tokom Evropskog prvenstva u Njemačkoj, održan je sastanak stručnog štaba „A” tima, na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem, i reprezentativaca Srbije.

Bilo je govora o predstojećim obavezama, a između ostalog kapiten reprezentacije Dušan Tadić je iskoristio priliku da se zbog nepromišljenih izjava poslije utakmice sa Engleskom izvini selektoru Stojkoviću i saigračima.

Reprezentacija Srbije prema planu i programu nastavlja sa pripremama za drugi meč na Evropskom prvenstvu. Sutra oko podneva odlazi u Minhen gdje su predviđene medijske aktivnosti, kao i zvanični trening.

Srbija će u drugom meču na turniru odmjeriti snage sa Slovenijom, a to bi mogao da bude i najbitniji meč srpskog tima na turniru. Zbog toga je izuzetno značajno da se atmosfera u timu bude na visokom nivou, a da se svi članovi srpske delegacije podrede uspjehu.

Podsjećamo, kapiten Dušan Tadić zamjerio je selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju što je meč protiv Engleza počeo na klupi za rezervne igrače. Iako je selektor objasnio da je to bio dio taktike i Tadić je smatrao da bi Srbija bila daleko opasnija sa njim na terenu jer je najbolji igrač tima i najspremniji među reprezentativcima. Nakon izjava za srpske medije Tadić se uključio u program holandske televizije, gdje je prokomentarisao meč i istakao da bi "orlovi" postigli dva gola da je bio na terenu.

Nakon meča protiv Engleske izjavu Dušana Tadića prokomentarisao je i Piksi. "U, pa to nije dobro ako je rekao, to nikako nije dobro ako je rekao. To je bila moja odluka iz taktičkih razloga. Htio sam Tadića sa svježim nogama u drugih 45 minuta i jedino je to razlog. Radi se o taktici i ništa drugo", rekao je tada selektor.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

06:23
Dušan Tadić izjava posle Srbija Engleska na Evropskom prvenstvu u fudbalu
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Srbija

Dobro se sjetio

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC