• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VI MENE OČIGLEDNO NE POZNAJETE!? Pitali smo selektora Slovenije za Tadića: Posljednje što bih sebi dozvolio...

Autor Milutin Vujičić

Selektor Slovenije Matjaž Kek nije želio da komentariše situaciju u reprezentaciji Srbije pred meč na "Alijanc areni".

 Matjaž Kek o reprezentaciji Srbije Izvor: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Selektor fudbalske reprezentacije Slovenije Matjaž Kek poručio je danas na konferenciji za medije pred meč sa Srbijom (četvrtak, 15.00) da apsolutno razumije poruku iz stručnog štaba Srbije da "ide na pobjedu". Takođe, dodaje i da njegova ekipa takve ambicije: "Srbija ulazi u meč da pobijedi? Nije to preambiciozno, trener je i takve stvari mora i da kaže. Mi ga stvarno jako poštujemo, ali slično razmišljamo", rekao je Kek.

Na pitanje MONDA da li očekuje Dušana Tadića u startnoj postavi, nakon što nije igrao protiv Engleske, Kek je dao diplomatski odgovor: "Ne znam da li me poznajete dovoljno dobro, posljednje što bih sebi dozvolio da sa pozicije selektora komentarišem drugi tim. Ne želim da komentarišem njihove probleme ili neprobleme, zato neću da komentarišem", rekao je selektor Slovenije.

Prema riječima reportera iz Slovenije, to je klasična "kekovska izjava", pošto gotovo nikada u njegovim izjavama nema amplituda niti jakih riječi, uvijek sa distance i s poštovanjem govori o protivniku. Tako je istakao da je reprezentacija Srbije jako dobro vođena i da je zaslužila mnogo više protiv Engleske, ali ima plan kako da zaustavi srpsku ofanzivnu liniju koja je u Ligi nacija već namučila "zmajčeke" (4:1).

"Srbija je zaslužila više protiv Engleske. Ali, sada svi pokušavamo da se domognemo bodova za drugi krug. Sutrašnja utakmica će biti sjajna i pored toga što nije idealan termin u 15.00, biće teško u Minhenu, ali znamo u čemu smo dobri i znamo šta je kvalitet srpskog tima. Takođe, njihova pozicija na FIFA listi dovoljno govori, a mi moramo da iskoristimo našu energiju", zaključio je on.

Podsjetimo, meč između Srbije i Slovenije igra se u četvrtak od 15.00 na "Alijanc areni". Slovenija ima jedan bod iz prve utakmice, dok je Srbija posljednjeplasirana bez bodova.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC