• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duljaj otkrio ljetni plan Partizana: "Neki igrači imaju dogovor da odu!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Doskorašnji šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj ispričao Ukrajincima kakva je situacija kod crno-bijelih.

 Igor Duljaj pričao ukrajinskim medijima o Partizanu Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Fudbaleri Partizana trenutno se pripremaju za novu sezonu u Sloveniji, a novi šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević ima ogroman igrački kadar na raspolaganju. Odlučio je da ga na prvi deo priprema povede čak 36 igrača, a u narednim danima trebalo bi da stignu pojačanja koji će crno-bijele ojačati pred kvalifikacije u Ligi šampiona.

Po riječima nekadašnjeg trenera Partizana Igora Duljaja, uskoro će biti i odlazaka iz crno-bijelog tabora. Nekadašnji fudbaler i trener crno-bijelih dao je intervju za ukrajinske medije i tom prilikom je govorio je o džentlemenskom sporazumu koji Partizan ima sa Mateušaom Saldanjom i još nekim igračima.

"Možda budu prodati neki od njih. Koliko znam, postoji dogovor između kluba i Saldanje da on ostane tokom kvalifikacija, da proba da im pomogne da se plasiraju u neko takmičenje, pa da onda bude prodat. Mislim da i drugi igrači imaju slične dogovore. Očekujem da ova ekipa ostane na okupu za mečeve sa Dinamom. Možda u međuvremenu nekoliko njih i pristigne", rekao je Duljaj za ukrajinski "sport-ekspres".

Doskorašnji šef struke Partizana nije želio previše da otkriva kvalitet crno-bijelih, ali je pomenuo nekoliko igrača. "Postoji mnogo baš dobrih igrača u timu. Brazilac Saldanja je prava zvijezda, Severina, Korejac Goh... Tu je i veteran Natho, golman Jovanović. Šest-sedam igrača koji su igrali zajedno duže od godinu dana su lideri ekipe", istakao je Duljaj.

Podsjećamo, Partizan će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Dinama iz Kijeva, a prvi meč je na programu 23. ili 24. jula. Trebalo bi da se taj susret odigra u Poljskoj, odnosno u gradu Lubin - nedaleko od Vroclava i granica sa Njemačkom i Češkom. Revanš meč biće u Beogradu, 30. ili 31. jula, ali bez navijača Partizana jer je klub kažnjen od strane UEFA.

(MONDO/D. N.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC