• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Što se Srbije tiče, niko ne zna šta će biti protiv Danske! Miodrag Belodedić o "orlovima": Dajte Piksiju loptu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miodrag Belodedić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i rumunske Steaue, s kojima je osvajao titule prvaka Evrope, prokomentarisao je nastupe Srbije i Rumunije na Evropskom prvenstvu.

 Miodrag Belodedić o reprezentaciji Srbije Izvor: MN Press

Legendarni komandant odbrane crveno-bijelih se u intervjuu banjalučkom "Glasu Srpske" dotakao njemu najdražih selekcija - Rumunije i Srbije.

Belodedić vjeruje da "njegove" reprezentacije mogu proći u osminu finala iako se ni jedni ni drugi nisu proslavili u drugom kolu. Belgija je nadigrala Rumune (3:0), dok su "orlovi" remizirali sa Slovenijom (1:1).

"Belgija je bila jača i fizički i tehnički. Trčali su više. Po mom mišljenju, Rumuni su trebali malo više da obrate pažnju na defanzivu i da iz kontri probaju da ugroze Belgiju. Oni su se otvorili i mislili su da će biti kao protiv Ukrajine, ali Belgijanci su mnogo, mnogo spremniji, talentovaniji, jači od Rumuna", rekao je Belodedić.

Potom se osvrnuo i na izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

"Što se Srbije tiče, niko ne zna šta će biti protiv Danske. Trabalo bi Srbija da se izvuče iz grupe i prođe dalje. Sad i sjevernjaci znaju da igraju fudbal, jaki su, disciplinovani, po tradiciji, a sad znaju i sa loptom. Neće biti lako. Srbija treba da bude produktivnija u napadu. Tu su slabi. Nisu se pokazali, ali Piksi to može složiti. On je volio da igra napad. Dok smo bili saigrači, mi pozadi smo se trudili da oduzmemo loptu protivniku i uvijek je bilo: 'Dajte Piksiju'", uz osmijeh je dodao Belodedić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC