• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi dao slobodan dan "orlovima"! Otkazan trening, igračima dolaze porodice

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obrazložio zbog čega sutra neće biti treninga "orlova". Od reportera MONDA Milutina Vujičića sa EURO2024.

 otkazan trening reprezentacije srbije u njemackoj Izvor: MN PRESS

Odlukom selektora Dragana Stojkovića, fudbaleri Srbije neće trenirati u subotu. Prema prvobitnom planu trebalo je da treniraju na "Rozenau" stadionu od 17.30, međutim procijenjeno je da je igračima u ovom trenutku ipak potrebniji odmor za "reset". Ipak su već 25 dana zajedno i treniraju praktično svakodnevno.

"Igrači su jutros odradili trening, samo oni koji nisu igrali protiv Slovenije, a sutra će za njih biti slobodan dan. Tako će biti slobodni da budu sa porodicama.. Takođe, 24. juna će naš zvanični trening biti u Augzburgu, a onda idemo u Minhen. Taj oficijelni trening je trebalo da bude u kampu Bajerna, iz UEFA su nas pitali da li želimo to da zamijenimo, pa je procjena bila da ovdje odradimo trening i da na miru odemo u Minhen i da se spremamo za meč", objasnio je selektor Dragan Stojković na današnjoj konferenciji za medije.

Podsjetimo, na današnjem treningu bili su: Luka Jović, Mijat Gaćinović, Sergej Milinković-Savić, Vanja Milinković-Savić,  Lazar Samardžić, Srđan Babić, Uroš Spajić, Nemanja Gudelj, Srđan Mijailović, Nemanja Maksimović, Petar Ratkov, Nemanja Stojić i Veljko Birmančević.

Svi ostali fudbaleri odradili su trening oporavka u teretani, a prema riječima selektora - dobra vijest je da su svi sem Filipa Kostića spremni za nastavak takmičenja, iako su neki od njih kolabirali na poluvremenu utakmice protiv Slovenije.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:38
Luka Jović prvi na treningu, Piksi daje savete Samardžiću
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC