• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Piksi je samoljubiv, sujetan, neobjektivan..." Rade Bogdanović nikad oštriji: Selektore, imaš platu 1,5 miliona evra!

Autor Dragan Šutvić

Voditelji su zaustavljali stručnog komentatora, ali on je teško zastajao

 Rade Bogdanović kritikuje Piksija  Izvor: RTS/Mn pRESS

Stručni komentator Radio-televizije Srbije Rade Bogdanović nazvao je selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija sujetnim samoljubivim, neobjektivnim... Iako su voditelji prekidali i pokušavali da izbjegnu njegove ocjene koje prelaze na polje ličnog, on se teško zaustavljao kritikujući neuspjeh reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, sa kojeg je ispala remijem bez golova protiv Danske.

Komentarišući Piksijeva obraćanja posle eliminacije sa EURO 2024, Bogdanović je ironično započeo: "Selektor je to lijepo ispričao, nahvalio se kao i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što još igra fudbal, samoljubiv je, izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor, zasmetala mi je njegova sujeta. Niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću, ima milion i po evra godišnju platu".

Bogdanović nije dao voditeljima da ga prekinu. "Samo malo, on priča da je neko očekivao da nas udaraju kao vreću, selektore, pa doveli smo te da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, ti novinari u Minhenu koji ne smiju da te pitaju, dali su ti da se digneš iznad tima, iznad FSS, niko ništa ne smije da te pita", dodao je Bogdanović.

Rade Bogdanović govorio je u studiju podjednako oštro da je kapiten Srbije Dušan Tadić bio "silovan" na turniru, optuživši selektora i za takav tretman "desetke" Orlova i rekordera nacionalnog tima u broju odigranih utakmica.

Takođe, komentarišući još jedan neuspeh Srbije na velikom turniru, nekadašnji fudbaler rekao je da tri godine ponavlja isto o igri reprezentacije. U takvom, mučnom ambijentu koji je vladao i na stadionu, gdje su fudbaleri Srbije izviždani od navijača, "orlovi" su završili još jedno veliko takmičenje koje nećemo pamtiti po dobru. Nažalost, ništa novo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Zasto mi uopste mislimo da bi trebali biti uspesniji... tu smo gde i pripadamo

Čova Buraz

Rade i.. ote mani nas više svojih primitivluka i prostakluka, za tebe je Ilija Zmaj gospodin teški...

Čova Buraz

Draga gospodo sa tih vaših televizija, pored toliko kvalitetnih i stručnih ljudi, vi zovete ovog prosečnog fudbalerčića, sarajevskog klošara, da on nekoga ocjenjuje i ocrnjuje... Pa taj nije imao pojma o loptanju a Piksiju je mogao samo čistiti kopačke, u to vrijeme.... Prestanite više sa njegovim komentarom...kakav crni Rade Bogdanović...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC