• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbi gađali čašama danskog golmana: Ovako im je odgovorio odmah poslije utakmice!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni čuvar mreže Kasper Šmajhel imao je komentar na račun srpskih navijača.

 Srpski navijači gađali čašama Kaspera Šmajhela Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije ispala je sa Evropskog prvenstva jer u posljednjem kolu grupne faze nije uspjela da savlada Dansku, na čijem je golu stajao Kasper Šmajhel. Osvajač Premijer lige sa Lesterom i čuvar mreže brojnih drugih timova odradio je svoj dio posla, a nakon meča govorio je i o srpskim navijačima koji su mu pravili probleme.

Navijači iza gola Danske zasipali su sa tribina predmetima kazneni prostor ispred njegovog gola - bila je to njihova reakcija na odugovlačenje Danaca, odluku francuskog sudije da ne dosudi penal, poništen gol nakon akcije Luke Jovića... Kasperu se nije svidio takav način protesta!

"Nikada ne bih mogao da pomislim da sam bacim nešto na drugu osobu, ali ako oni to žele, onda je to meni u redu. Moglo bi se reći da samo oduzima pažnju sopstvenim igračima", rekao je danskim medijima Kasper Šmajhel, jedan od najiskusnijih u timu srpskog rivala.

Pred sam kraj meča Srbije i Danske kazneni prostor oko Kaspera Šmajhela bio je prepun ubačenih predmeta, uglavnom plastičnih čaša u kojima se prethodno nalazilo pivo. Danac je pokušavao da ignoriše nered, ali je u nekoliko navrata morao da baci čaše kako mu ne bi smetale. "Uopšte nije bilo namjere da provociram, ali neću trčati i skupljati tuđe smeće", rekao je poslije utakmice sin legendarnog Pitera Šmajhela.

Kasper je uspio da sačuva mrežu protiv Srbije, a ispostavilo se da je taj bod dovoljan Danskoj da sa druge pozicije ode u nokaut fazu takmičenja. Nažalost, Srbija je sa dva osvojena boda završila takmičenje na četvrtoj poziciji, pa se reprezentativci već u srijedu popodne vraćaju za Srbiju.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC