• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slušam Radeta Bogdanovića... Pretjeruje!" Vladimir Stojković: Pogledaj neku utakmicu, informiši se!

Autor Dragan Šutvić

Vladimiru Stojkoviću su zasmetali neki komentari Radeta Bogdanovića.

 Rade Bogdanović o Vladimiru Stojkoviću Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/RTS

Srbija je ispala sa Evropskog prvenstva poslije remija sa Danskom (0:0), a tokom cjelokupnog prvenstva mnogo komentara su izazivale izjave Radeta Bogdanovića. Bivši fudbaler je uvijek oštro komentarisao izdanja Srbije, pričao je oštro o pojedinim fudbalerima i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, a sada se o njemu oglasio Vladimir Stojković.

Dugogodišnji golman nacionalnog tima Srbije od 2021. godine nastupa u Saudijskoj Arabiji za tim Al Fajha, a zasmetalo mu je što Rade Bogdanović često napada Sergeja Milinković-Savića i igrače koji igraju u toj ligi. 

"Ja slušam Radeta Bogdanovića. Volim te ljude koji imaju hrabrosti i dosta toga kaže kako jeste. Ali, u posljednje vrijeme, malo je osjetio narod, postao je populista i osjetio je šta narod voli. U nekim situacijama, malo pretjeruje. Mogu da shvatim da ne cijeni saudijsku ligu. Ali, prvo moraš da se informišeš, da pogledaš neku utakmicu. Ne igra se fudbal samo u Njemačkoj. Tako da, mislim da treba malo da se posveti, ako ga zanima fudbal, da vidi koliko je Sergej pretrčao, koliko je Mitar pretrčao", rekao je Vladimir Stojković. 

Posebno je Bogdanović bio oštar prema Sergeju Milinković-Saviću poslije meča sa Slovenijom. Tada je vezista Al Hilala propustio da dobro pokrije beka Žana Karničnika, nakon čega je kritikovan. 

"Ja sam ovdje izvrijeđao Sergeja Milinković-Savića, nisu to čuli gledaoci. On je ušao u igru i trči za onim desnim bekom kao baba. Ne možemo pričati o dobrim izmjenama Srbije", rekao je Bogdanović. "Pričali smo 'Jao, neće igrati Sergej...', pa jeste l' vidjeli kako zatvara desnu stranu? Pa, ono je sramota na ovom nivou!"

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Bravo Mujo, jeste da te ne gotivim, ali pogodio si u srž potpuno... Ovaj Rade je totalno zastranio, a narod jedva čeka ovakve... Pravi bezveznjak...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC