• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadić ostao bez riječi, pa se uhvatio za glavu! Kad su pomenuli Radeta Bogdanovića ovako je reagovao!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten fudbalske reprezentacije morao da izabere prave riječi u teškom trenutku, dok je Rade iz Beograda "bljuvao vatru".

 Dušan Tadić o izjavi Radeta Bogdanovića  Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu zauzimanjem četvrtog mjesta u svojoj grupi, a dan kasnije u centru pažnje nalaze se selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić. Obojica su se nekoliko puta oglasili poslije remija protiv Danske, a obojica su se našli na udaru nekadašnjeg fudbalera Radeta Bogdanovića, koji je iz televizijskog studija komentarisao "orlove".

Istina - iz različitih razloga! Po selektoru Draganu Stojkoviću udarao je iz svih oružja, a kapitenu Dušanu Tadiću poručio da je trebalo ranije da se povuče kako ne bi doživljavao da mečeve gleda sa klupe. I na to je Dušan Tadić odgovorio iz Njemačke, ali tek nakon što je uzeo pauzu od nekoliko sekundi, počešao se po glavi i pronašao prave riječi....

"Kako je ovo teško... Samo sekund, izvinite", rekao je Tadić na to. Ubrzo je pronašao odgovor koji je želio. "Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da bih mogao više da pružim ekipi, jer sam timski igrač, hoću da pomognem timu. Nisam bitan ja uopšte u ovoj priči, već je bitno šta donosiš i šta značiš na terenu. Da sam igrao više, mislim da bih mogao više da pružim, naravno. Odluka je takva, šta god da se dešava. Gledam u Hrvatskoj Modrića, tri godine je stariji od mene i uglavnom je svaku utakmicu na terenu, nebitno kakva da je situacija. Tu sam, igram koliko treba da igram i koliko mi se kaže, ja ću da igram i to je to", rekao je kapiten reprezentacije Srbije. Pogledajte njegov razgovor sa medijima:

Pogledajte

07:37
Dušan Tadić izjava
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

U nastavku razgovora sa medijima Dušan Tadić je otkrio da mu se nije često dešavalo da tek sat i po vremena pred utakmicu sazna sastav koji će istrčati na teren, što je na EURO 2024 bio slučaj u timu Srbije. Dva puta za njega nije bilo mjesta u startnoj postavi, pa se sa razlogom navijači pitaju da li razmišlja o kraju reprezentativne karijere.

Odluku o tome donijeće nakon što razmisli i analizira sva dešavanja u nacionalnom timu, a analizu bi morali da sprovedu i Fudbalski savez Srbije i selektor Dragan Stojković Piksi.

Pogledajte

03:09
Dušan Tadić izjava 2
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC