• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac danas protiv osvajača Kupa Rumunije, Lukić želi sezonu bez povrede!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Napadač Borca Jovo Lukić kaže da je u današnjem meču protiv Korvinula rezultat u drugom planu, ali da svi uvijek žele pobjedu.

 Jovo Lukić o pripremama i novoj sezoni FK Borac Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Fudbaleri banjalučkog Borca danas će imati treću provjeru na pripremama u Sloveniji, a protivnik je osvajač Kupa Rumunije, ekipa Korvinul Hunedoara.

Napadač Jovo Lukić nada se dobro rezultatu iako to nije fokus na ovom pripremnom meču.

"Rezultat nije u prvom planu, najvažnije da se spremimo za novu sezonu. Naravno, svako voli uvijek da pobijedi, tako i mi i potrudićemo se da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Lukić.

Na prošloj utakmici protiv UTA Arada zaradio je jedan udarac, izgledalo je prilično gadno kada je ostao da leži na terenu sa bolnim izrazom lica, ali je ipak sve u redu.

"To je bio samo udarac, bilo je jako bolno u prvom trenutku, ali poslije par minuta sve je bilo OK i nastavio sam utakmicu. Sada je sve dobro".

Lukić je dobio konkurenciju u napadu u vidu Esmira Hasukića, ali je u ekipu Borca stiglo još mnogo novih fudbalera.

"Mi se trudimo da se oni osjećaju ovdje dobro, da imaju osjećaj da su godinama sa nama. Maksimalno im pružamo podršku i kad naprave neku grešku stojimo uz njih i pomažemo im da daju svoj maksimum“, istakao je Lukić, koji se nada još jednoj dobroj sezoni.

"Ja se uvijek trudim da dam što veći doprinos ekipi. Cilj je da odbranimo titulu, napadamo i kup, a nadam se da će sezona proći bez povrede, kao što mi je prošla protekla, što je bilo prvi put u mojoj karijeri. Nadam se da će sve biti dobro i da ćemo ostvariti naše ciljeve"

Prvi ispit u novoj sezoni biće duel sa albanskom Egnatijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Na prvu čini se kao da naš protivnik nije jak, ali definitivno ih ne treba potcijeniti. Oni sigurno imaju kvaliteta, dok su osvojili titulu i stigli do kvalifikacija za Ligu šampiona. Naše je da idemo na megdan i da se fajtamo za svaku loptu. Bilo bi lijepo da u prvoj utakmici dođemo do prednosti s kojom bi otišli u Albaniji. Ali nema ni tamo povlačenja i sigurno ćemo ići na pobjedu u obje utakmice", zaključio je Lukić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC