• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladen Žižović zadovoljan pripremama Borca, osvrnuo se i na Albance: Apsolutno, imamo šansu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Banjalučki Borac je pobjedom nad osvajačem Kupa Rumunije završio pripreme u Sloveniji.

 Mladen Žižović izjava nakon priprema FK Borac u SLoveniji Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Crveno-plavi su u četvrtak savladali ekipu Korvinul Huneadore pogocima Davida Vukovića i novajlije Juriha Karoline, a stručni štab na čelu sa trenerom Mladenom Žižovićem, bio je zadovoljan prikazanim i na današnjoj utakmici i na cijelim pripremama.

"Možemo biti zadovoljni rezultatom i igrom koju smo danas prikazali. Pružili smo igračima veću minutažu nego u prethodnoj utakmici. Očekivano malo nervozna utakmica, više od strane gostiju, naši momci su pokazali prisebnost, dobru koncentraciju i na kraju pobijedili. Na kraju najbitnije od svega je da smo završili utakmicu bez povrijeđenih igrača i da smo ispunili sve ono što smo zacrtali", rekao je Žižović, a prenio klupski sajt.

Prema njegovim riječima, sve što je planirano je sprovedeno u djelo i forma forma ide uzlaznom putanjom.

“Imamo dosta prostora za napredak. Evidentno je da u određenom dijelu utakmice nemamo baš potpunu kontrolu, ali vremenom će to biti sve bolje i bolje. Igrači su potvrdili kvalitet u nekim elementima igre koji su bili dosta dobri i prošle sezone. Bili smo superiorni u određenim situacijama, za šta je možda još rano, a zadržali smo pobjednički mentalitet što je vrlo bitno za predstojeću utakmicu. Nadam se da ćemo tako nastaviti u sljedećem periodu".

Žižovićev tim će put Banjaluke krenuti sutra nakon treninga oporavka, crveno-plavi će dobiti slobodan vikend, a od ponedjeljka pun fokus ide na predstojeći dvomeč sa albanskom ekipom Egnatije u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvi evropski rival uveliko je na skeneru stručnog štaba.

"Gledali smo dvije utakmice uživo, jednu moj asistent, a drugu ja. Sutra ćemo ostati još da pogledamo utakmicu sa Mariborom koju igraju ovdje u okolini. Radi se o jednoj vrlo organizovanoj ekipi koja je dugo na okupu. Mogu zadati probleme ukoliko ih pustimo da igraju pogotovo na našoj polovini. Imaju određenu ideju koju su sproveli u ove dvije utakmice. Dobro ćemo ih analizirati i mislim da u Banjaluci, pred našim navijačima, apsolutno imamo šansu da napravimo jedan povoljan rezultat pred put za Tiranu", naglasio je Žižović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC