• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanci poslali poruku Borcu - ponovo se vratili iz 0:2!

Autor Dragan Šutvić

Egnatija je drugi put tokom pripremnog perioda nadoknadila dva gola minusa.

 Egnatija Maribor 2 2  Izvor: NK Maribor

Fudbaleri Egnatije, protivnika Borca u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pokazali su karakter tokom ovog pripremnog perioda i poslali jasnu poruku crveno-plavima pred dvomeč prvog evro-kola!

Nakon što su nadoknadili 0:2 iz meča sa slovačkim Ružomberokom, albanski igrači su isto ponovili i ovog petka, protiv višestrukog prvaka Slovenije Maribora. Meč je igran po principu 2x60 minuta, a poslije prvih sat vremena, Slovenci su bili u prednosti golovima Redvana Burla i Hilala Sudanija.

Prvak Albanije je, ipak, u drugom dijelu "namirio" taj minus pogocima novajlije iz Tirane Redžija Luškje i povratnika sa pozajmice iz Olimpije Redija Kase.

Borac tokom ovog pripremnog perioda nije upisao nijedan poraz. Savladani su UTA Arad (2:1) i Korvinul Hunedoara (2:0), a remi je upisan u duelu sa Celjem (2:2).

Prva utakmica između Borca i Egnatije igra se 10. jula od 21.00 čas na Gradskom stadionu, dok je revanš sedam dana kasnije u istom terminu u Elbasanu.

Ekipa koja bude uspješnija u ovom dvomeču, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona će odmjeriti snage sa PAOK-om, dok će poražena u drugom kvalifikacionom kolu Konferencijske lige ukrstiti snage sa poraženim iz dva duela Vikingura (Island) i Šamroka (Irska).

POJAČANJA EGNATIJE

Inače, osim ofanzivnog veziste Redžija Luškje (28), koji je u ljetnom prelaznom roku kao slobodan igrač stigao iz Tirane, Egnatiju su pojačali i štoper iz Azerbejdžana Zamik Alijev (23), koji je prethodno nosio dres Araza, i napadač iz Obale Slonovače Sumaila Bakajoko (22), koji je prošlu sezonu odradio u švajcarskom Ksamaksu.

Ekipu je, u odnosu na prošlu sezonu, napustio samo lijevi bek Hisen Memola (31).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC