• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Jurčević u Partizanu! Važno pojačanje u Humskoj, Stanojević ga vodi u Moskvu

Autor Dragan Šutvić

Slovenački fudbaler stiže u Humsku!

 Mario Jurčević dolazi u Partizan  Izvor: MN PRESS

FK Partizan nadomak je dogovora sa slovenačkim lijevim bekom, Mariom Jurčevićem (29), saznaje "Telegraf"! On je igrač Apolona iz Limasola, nastupio je četiri puta za "A" reprezentaciju svoje zemlje i očekuje se da početkom sljedeće nedjelje potpiše trogodišnji ugovor.

Ako sve bude završeno na obostrano zadovoljstvo, Jurčević će postati član tima Aleksandra Stanojevića neposredno pred put za Moskvu, na jaki pripremni turnir u kojem će igrati i CSKA i Dinamo Moskva. Biće to prilika da crno-bijeli "izmjere" svoju formu i trenutnu snagu pred početak sezone Superlige (20. jula) i još važnije - pred početak učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona u dvomeču protiv Dinamo Kijeva (23. jula).

Jurčević je rođeni Ljubljančanin, ponikao je u slovenačkom niželigašu Bravu, protiv koga su crno-bijeli odigrali pripremnu utakmicu ove nedelje, a potom je u seniorski fudbal ušao u dresu Olimpije iz Ljubljane. Igrao je tri godine za Osijek, do 2023, kada je prešao u Apolon. Za nacionalni tim Slovenije igrao je u periodu između 2020. i 2021. godine.

Partizan je ovog juna ozvaničio četiri pojačanja - napadača povratnika Đorđa Jovanovića iz Bazela, defanzivca Nihada Mujakića iz Ankaragučua, vezistu Kervina Arijagu iz Minesota junajteda i krilnog napadača Ibrahima Zubaira iz Jedinstva sa Uba. U toku su i pregovori sa Ifetom Đakovcem iz TSC-a...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC