• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dar od Boga je što sam došao u Partizan! Iz Minesote u Beograd sa ženom i bebom: Hvala šefu Stanojeviću!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kervin Arijaga i zvanično je novi fudbaler Partizana.

 kervin arijaga potpisao za partizan Izvor: FK PARTIZAN

Partizan je počeo pripreme za novu sezonu, izgubio je prvi meč, a za to vrijeme je stiglo i treće pojačanje u Humsku. Iz Minesote je u Beograd stigao Kervin Arijaga i postao novi član tima Aleksandra Stanojevića. Potpisao je trogodišnji ugovor i ubrzo će i on da se uputi u Sloveniju i da se pridruži novim saigračima.

Dobra vijest je što stiže iz MLS lige koja je u punom jeku u Americi, tako da je spreman. "Veoma sam srećan što sam ovdje! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lijep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan", rekao je Arijaga za zvanični sajt kluba.

Predstavio se navijačima i otkrio šta su njegove najveće vrline. "Iskreno, dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno."

Već je gledao derbije protiv Crvene zvezde kako bi se spremio za ono šta ga čeka. "Da, gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti nevjerovatne utakmice, posebno za navijače. Vjerujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni."

Izvor: FK PARTIZAN

Stanojević je želio da ga dovede još dok je radio u Turskoj. Sada će sarađivati u Beogradu. "Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvijek bori za važne stvari. I, naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvijek vjerovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje."

Došao je u srpsku prestonicu sa suprugom i bebom. "Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vrijeme sada da se smjestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što prije. Ovdje je sve tako malo u poređenju sa Amerikom", nasmijao se Kervin.

Za kraj je otkrio i zašto je odabrao baš broj 33. "Da, broj 33 je nešto što nosim u srcu. Vjerujem u Boga i taj broj za mene ima simboliku. Veoma mi je važno da nosim taj broj", zaključio je Arijaga.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:32
Albert Nađ o odnosu igrača
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC