• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ronaldu smeta botoks na jagodicama!" Rade Bogdanović u šoku zbog izgleda Portugalca: Nisam ovo primijetio do sada!

Autor Dragan Šutvić

Rade Bogdanović nije mogao da ne komentariše izgled najboljeg fudbalera Portugala.

 Rade Bogdanović o Kristijanu Ronaldu  Izvor: RTS/Screenshot

Bivši srpski fudbaler Rade Bogdanović, sada stručni saradnik Radio-televizije Srbije, komentarisao je izgled Kristijana Ronalda na Evropskom prvenstvu. Prema njegovom mišljenju, Portugalac je išao kod estetskog hirurga.

"Dobro ga markiraju, ovaj Drkuša će ispasti samo takav igrač poslije Evropskog prvenstva, kako ulazi u ove duele. Nisam siguran za Ronalda, botoks mu smeta na jagodicama", rekao je Bogdanović.

Pogledajte kako izgleda Kristijano Ronaldo protiv Slovenije:

Reprezentativac Slovenije koga je Rade Bogdanović hvalio je Vanja Drkušić (24), dugogodišnja želja Crvene zvezde. On igra za ruski klub Soči i nakon odličnih igara na Evropskom prvenstvu cijena će mu sigurno samo rasti.

O Drkušiću je prethodnih dana pisano i u Hrvatskoj, gdje je "Jutarnji list" otkrio da Dinamo Zagreb nije doveo Drkušića jer navija za Crvenu zvezdu.

"Pisali smo prije neki dan da su Modri zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Evropskom prvenstvu, Vanju Drkušića. Saznali smo u nedjelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo i nešto što nije leglo nikome na Maksimiru. Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za - Crvenu zvezdu! Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i Dinamovi navijači, pa je sasvim logično da onda Drkušić ne bi mogao biti dočekan raširenih ruku, zar ne? Mislimo da ne treba objašnjavati zašto. Fudbal nije samo biznis, fudbal je i strast, religija, identitet... Novo rukovodstvo kluba bi samo sebi promijenilo atmosferu koja je sjajna. Tako da se odmah po saznanju Drkušićevih navijačkih sklonosti odustalo od toga".

Ako Drkušić i Slovenija budu prošli i igrali kao protiv Portugala, za njega bi mogle da dođu i ponude od većih klubova nego što su ex-jugoslovenski velikani, Crvena zvezda i Dinamo.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC