• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi bilo mnogo 3.000.000, sad košta 7.000.000! Zaustavio Srbe, Kejna i Ronalda - odmah se javili klubovi!

Autor Dragan Šutvić

Slovenački štoper Vanja Drkušić postao je preskup za Crvenu zvezdu.

 Vanja Drkušić bio preskup za Crvenu zvezdu Izvor: Profimedia/Dmitry Feoktistov/TASS

Crvena zvezda je u prethodnom periodu pokušava da dovede slovenačkog reprezentativca Vanju Drkušića, ali to više neće biti izvodljivo! Impresivne partije na Evropskom prvenstvu - a bio je odličan i u nedelju uveče protiv Portugala - značajno su podigle cijenu defanzivcu kojem je zbog ljubavi prema Crvenoj zvezdi propao transferu Dinamo iz Zagreba.

Ruski Soči, sa kojim je Drkušić ispao iz Premijer lige na kraju prethodne sezone, sada je ubijeđen da bi za štopera mogao da dobije i čitavih 7.000.000 evra! Ruski novinar Ivan Karpov navodi da su za defanzivca zainteresovani Benfika, Hofenhajm, Alaves i tri tima koja igraju u Premijer ligi Rusije. Velika konkurencija mogla bi i dodatno da podigne cijenu Slovencu, koji bi već u narednim nedeljama mogao da napravi transfer karijere.

Prethodnog ljeta su Rusi cijenili 3.000.000 Vanju Drkušića, ali je to bilo previsoko obeštećenje za Crvenu zvezdu koja je morala da se povuče iz trke za njegov potpis. Da je ta cijena i dalje na snazi, crveno-bijeli bi mogli da se nadaju transferu, ukoliko bi kod Slovenca prevagnula ljubav prema klubu, ali sedam miliona su previsoki za jednog od najistaknutijih defanzivaca na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu.

Crvena zvezda je na početku prelaznog roka već otkupila Nasera Đigu koji je bio na pozajmici iz Bazela, a zatim dovela i reprezentativca Srbije Nemanju Stojića koji je nosio dres TSC-a. Sa pozajmica su se vratili Andrej Đurić i Stefan Leković, pa djeluje da će njih četvorica uz novog kapitena Uroša Spajića činiti štopersku liniju za narednu sezonu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC