• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda prodaje otpisanog fudbalera: Milojević ga ne vodi u Rusiju - zna se gdje odlazi

Iako utisak nije kakav se očekivao, Kraso će donijeti zaradu Crvenoj zvezdi.

 Žan-Filip Kraso napušta Zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je završila prvi dio priprema na Zlatiboru i nakon toga nekoliko dana provela u Beogradu, a već od srijede nalaziće se u Rusiji. Četa Vladana Milojevića drugi dio priprema odradiće u Sankt Peterburgu gdje su planirane i tri prijateljske utakmice, a na njima dres srpskog šampiona neće nositi Žan-Filip Kraso.

Reprezentativac Obale Slonovače i šampion Afrike sa svojim nacionalnim timom ostaće u Beogradu kako bi završio transfer, prenosi "Mozzartsport". Navodno, Kraso bi trebalo da se vrati u drugi rang francuskog fudbala, odakle iz stigao u Crvenu zvezdu kada je zeleni dres Sent Etjena zamijenio crveno-bijelim. Trenutno se ne zna naredna destinacija ofanzivca, ali je jasno da će Zvezda prihodovati od transfera.

Pošto je u Beograd stigao kao slobodan igrač nakon isteka ugovora sa francuskim timom, a sada će u klupsku kasu donijeti 1.500.000 evra, Kraso se ne može okarakterisati kao promašaj Zvezde. Istina, na terenu se očekivalo više, posebno nakon impresivnih partija na početku sezone. Odigrao je 36 mečeva, postigao devet golova i asistirao pet puta, ali čini se da je igrao sa premalo energije - što nisu cijenili ni Barak Bahar ni Vladan Milojević.

Zna se da Vladan Milojević želi u timu mnogo "čvršće" fudbalere, gladne uspjeha i spremne da se dokazuju. Magija koju Žan-filip Kraso ima u nogama nije bila dovoljna da on zauzme bitniju ulogu u timu, iako je trener Crvene zvezde tokom proljećnog dijela sezone nekoliko puta pričao da želi da ga probudi. U tome, očigledno, nije uspio.

Zato je rastanak Krasoa i Zvezde bio sasvim logična stvar. Prodajom Krasoa Zvezda će doći do cifre od 14.000.000 evra, pošto su klupsku kasu ovog ljeta već punili Osman Bukari (sedam miliona) i Marko Stamenić (pet i po miliona). Ugovor sa klubom raskinuli su Milan Borjan i Uroš Lazić, a saradnja je istekla Zoranu Popoviću, Nemanji Milunoviću i Aleksandru Dragoviću.

(Mozzartsport/MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC